It’s Beautyfizz

In januari kwam het er niet van om een artikel bij Wendy te doen, we besloten om het in februari te doen, maar een keer geen valentijn (yes!), dit keer kozen wij voor carnaval en vandaag laat ik mijn look zien!

Denk sinds dat ik mijn blog heb dat ik altijd al eens een poppen look wilde maken, maar ik ben niet zo creatief als de rest op internet, toch heb ik er wat van geprobeerd te brouwen. Ik vond het wel goed passen bij de nagels van Wendy. Want toen ik die zag wilde ik eerst een neon look maken maar dat heb ik zelf al eens gedaan en wil niet in de herhaling vallen of zo dus leek mij dit leuker.

Carnaval ik ken het wel maar nog nooit echt gevierd, het trekt mij niet het enigste leuke aan carnaval vind ik zijn de originele pakken die rond lopen, daar kan ik dan wel enorm van genieten.

Voor deze look gebruikte ik bar weinig producten voor een keer, ik liet de ogen rustig en ik tekende een angstaanjagende wimper rand op mijn wang, iets met nailed it maar hey i don`t care.

– Catrice – mono eyeshadow 860 – the beauty and the beige – op mijn ooglid en op mijn “wallen”
– The Body Shop – oogpotlood – in een bruine kleur voor de wimpers op mijn wang
– Maybelline New York – master precise – eyeliner pen – over die van The Body Shop heen
– Maxfactor – Clump Defy mascara – op mijn wimpers
– Urban Decay – primer potion – als basis voor de oogschaduw
– Anastacia – pomade dipbrow – in de kleur blonde voor de wenkbrauwen
– MAC – fix+ – als verzorging (vergeten te fotograferen)
– Hema – satin blush – in de kleur 9 voor de roze wangetjes
– Himalaya – lipbalm als verzorging
– MAC – lippotlood – in de kleur hover voor het hartjes lijn (vergeten te fotograferen)
– MAC – Viva Glam – Miley Cyrus als hartje
De meesten doen een poppenlook juist vaak met halloween en vaak ziet het er dan nog een stuk enger uit maar ik vond hem ook wel erg leuk voor carnaval, ik heb zelf het haar er niet voor maar als je twee staartjes maakt aan de zijkant dan is de look helemaal af natuurlijk. Vier jij dit jaar carnaval?

Zo ja, als wat ga je? Ik wens iedereen een feestelijk carnaval toe, Alaaf!

You might also like:

  • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
  • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
  • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to It’s Beautyfizz

  1. depoppenlook is wel heel goed geslaagd….leuk, maar ook erg lief om naar te kijken…
    Petra onlangs geplaatst…Unboxing pakketje van de Swap met SarayaMy Profile

  2. Hihihihi ik vind ‘m leuk! Je blik erbij ook, top!
    NailTalk onlangs geplaatst…Douglas Maria – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge