It’s Beautyfizz

Het is weer een even maand en dat betekend dat er weer een artikel naar Wendy gaat, dit keer pakte we het WK erbij, want hoe je het went of keert je komt er hoe dan ook niet onderuit, meestal ben ik wel van de wat fellere looks maar ik wilde het dit keer draagbaar houden, wel met kleur zoals jullie van mij gewend zijn.

Zelf heb ik echt niets van voetbal, bedoel als Nederland speelt kijk ik met een schuin oog mee vanaf de laptop of lees het een en ander via twitter, want dan ontploft ook vaak de bom en ben je meteen op de hoogte vandaar, je komt er hoe dan ook niet onder uit, niet alleen via social media vast ook je vrienden, vriendinnen of familie die je wel op de hoogte houd tenzij je zelf wel een fanatieke kijker bent dat kan natuurlijk ook.

Eerst wilde ik een rood-wit-blauwe look doen maar ik vond dat eigenlijk al te veel worden om draagbaar te maken, bedoel dit is ook al best heftig vooral voor meiden/vrouwen die liever geen kleur dragen, maar goed de gene die mijn artikelen lezen bij Wendy weet gewoon dat ik dol op kleur ben en dat kon ik niet laten.
Het volgende gebruikte ik voor deze look:

Ogen:
-MAC pigmenten:
*Vanilla: in de binnenste ooghoek en een beetje om de gekleurde lijn uit te vervagen.
*Neo-orange: op het bewegend ooglid voor de pop of color, ik vind het trouwens meer roze uit vallen maar dat zal wel aan mij liggen.
-Essence pigment:
*13 Paparedzzi: arcadeboog
-Sleek – Curaçao palette – de rode kleur gemengd met het pigment voor meer rood
-MAC – paint pot painterly als basis
– Pupa – vamp mascara, zwarte kleur
– Maybelline New York – master precise – eyeliner pen, zwarte kleur
– Catrice – kohl kajal, zwarte kleur
– Maxfactor – nude oogpotlood

Gezicht:
-Benefit – hello flawless oxygen wow – foundation
-MUA – undress your skin – highlighter
-MAC – Dainty
-Rimmel London – bronzer – 026 sun kissed
-Bourjois Paris – healty balance poeder
-Benefit – browzing browkit – light

Lippen:
-Eerst verzorgd met Blisttex
-MAC lipstick
-Creme cup eroverheen.
Zoals gezegd net dat beetje kleur dat het hem doet ik ben trouwens echt heel blij met mijn Vanilla pigment het is echt een alles kunner pigment, niet alleen voor de ogen maar ook voor het gezicht, blende ook mooi met de rode kleurWat ik zelf zo leuk vind aan deze look ondanks dat er een beetje kleur in zit kan je als nog, mocht je dat willen met rood-wit-blauw-oranje smink over je gezicht gaan (je weet wel van die sticks) zelf hou ik daar niet van maar ik heb de look er wel een beetje op aan gepast, mocht je het helemaal af willen maken zou je ook voor oranje lippen kunnen kiezen in plaats van nude.Ben jij een fanatieke voetbal kijker of merk je net als ik het allemaal vanzelf wel? Tot de volgende keer!
Wil je Wendy’s nail art zien? Check dan even Beautyfizz
Beautyfizz

 

You might also like:

  • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
  • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
  • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to It’s Beautyfizz

  1. Hihi vandaag de rollen omgedraaid, leuk! Mooie look heb je gemaakt!
    NailTalk onlangs geplaatst…Catrice – ApHolo7My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge