It’s Beautyfizz

Wanneer dit artikel online komt bij Wendy is het natuurlijk wel Pasen, maar dit is meer een lekkere lente look, met kleur, zoals jullie gewend zijn van mij.

Zelf heb ik persoonlijk niets met Pasen, bedoel het gourmetten is natuurlijk heerlijk maar daar blijft het ook bij, helemaal nu ik al het lekkers niet meer mag, niet mag is een groot woord, maar ben met een gezondere voedingspatroon bezig en daar hoort een kilo chocolade eitjes natuurlijk niet bij, al waren de paareieren bij de Jamin erg verleidelijk haha.

Anyway Wendy en ik hadden het zo erover wat we zouden doen deze maand, toen zijn te tot de kleuren groen, paars en goud gekomen, deze koos ik bewust omdat dat de kleuren waren waarmee ik mijn paaseieren vroeger schilderde, buiten dat is het ook gewoon een mooie combinatie.

Voor deze look gebruikte ik:Ogen:
-Urban Decay – primer potion
-Kardashian Beauty – Kim palette, tweede kleur van de eerste rij (goud kleurig) – in de binnenste ooghoek
-Sephora – mono 44 Picnic in the park – op het middelste gedeelte van mijn ooglid
-Sephora – mono 34 Midnight kiss – in de arcadeboog
-Pupa Vamp mascara
-Maybelline New York – master precise eyeliner pen
-Catrice – Kajal zwart
-Maxfactor – nude oogpotlood

Gezicht:
-Benefit – Oxygen Wow foundation – in de kleur honey
-Barry M – brow kit
-Nars – Deep Throat – blush
-Nars – Albatross – highlighter

Lippen:
-The Body Shop – born lippy watermelon

De laatste tijd ben ik van de lekkere opvallende wenkbrauwen, ze mogen gezien worden, de een houd ervan en de ander niet, daarnaast vind ik de kleuren combinatie prachtig bij elkaar in lopen, ondanks dat het flink wat kleur bevat vind ik het een prima look voor overdag, de kleuren heb ik ook door laten lopen op de onderste waterlijn.
Wat doen jullie altijd met Pasen?
Bij deze wil ik iedereen een fijne Pasen wensen en tot de volgende keer.
Beautyfizz

You might also like:

  • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
  • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
  • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to It’s Beautyfizz

  1. Originele look! Erg mooi 🙂 Ik zou het ’t liefst morgen na proberen te maken haha 🙂
    Vera onlangs geplaatst…Nail Art Pasen (Vrolijk pasen allemaal!)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge