Intertoys *D’Donna*

Ten tijden van Sinterklaas en Kerst ben ik ook in menig speelgoed winkel geweest. 1 ervan is Intertoys. Als ik hier ben kijk ik ook altijd even tussen de make up spulletjes en vind vaak wel erg leuke lakken.

Dit keer kwam ik een merk tegen wat ik nog niet kende. D’Donna, een spaans merk wat veel verschillende make up producten maakt. Uit het aantal lakken wat Intertoys had staan koos ik er 3. 2 Metallic lakken en 1 Electric lak. De flesjes zijn gevuld met 14ml en de kwast is smal en plat maar lakt prima. Helaas is de geur van de lakken enorm sterk. Denk hierbij aan de geur van de Primark P.S. lakken.Lila Metallic & Roze Metallic, ze lijken in het flesje echt heel erg op elkaar. Maar op de nagels zie je gelukkig wel wat meer verschil. Ze strepen heel iets. Wanneer de lak droogt trekt het ergste wel weg. Met 2 dunne laagjes is de lak dekkend en komt de mooie zilveren shimmer tot zijn recht. De lak droogt lekker snel.Roze Electric, is een knallende neon roze lak. De substantie vond ik zelf iets aan de dunne kant maar met 3 laagjes is de lak wel dekkend. Hij droogt wel iets langzamer dan de Metallic lakken maar niet extreem veel langer. Hij knalt in ieder geval goed! Wat mij ook opviel aan deze neon is dat hij niet matt opdroogt zoals de meeste Neon lakken dat doen.Ik kocht deze lakken bij Intertoys voor €1,50 per stuk. Opzich prima prijsje voor wat je krijgt. Wel moet ik erbij zeggen dat ik het niet echt producten vind die ik aan mijn of andermans kinderen zou geven. Toch leuk dat Intertoys het verkoopt.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Intertoys *D’Donna*

  1. de roze metallic lak vind ik wel heel apart om te zien….
    Petra onlangs geplaatst…Als het beestje maar een naam heeft: Geluk, blijmakers & zegeningen…My Profile

  2. Haha die roze knalt van mn scherm joh! 🙂 Metallic lakjes zijn niet geheel mijn ding 🙁 maar die roze vind ik dan wel weer top!
    NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze – Road Trip collectionMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge