Inspiration *5x Nicki Minaj*

Oke, ik ben enorm dol op mijn gekleurde haar. Maar zo zijn er ook celebs die met gekleurde lokken de wereld wat meer kleur geven. Nicki Minaj is zo’n kleurrijke dame die met haar ronde voorkomen en een overdosis aan kleur duidelijk maakt wie ze is.

Maar natuurlijk gaat het over haar nagels. Wil jij 5x Nicki Minaj zien? Check dan het artikel hier en voor de Engelse versie kun je altijd hier even kijken!

Veel lees en inspiratie plezier!!!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge