Inspiration *5x Lady GaGa*

Vandaag weer een klein inspiratie artikeltje online op Nailpaintlove. Maar met het donkere weer (Ja ja het is echt zomer in Nederland) vind ik het ook wel leuk om met jullie te delen.

Sommige celebs zijn altijd heel ingetogen en nooit eens uitbundig. En anderen zijn weer niet te bedenken wanneer ze rustig zijn. Neem nou Lady GaGa, zij is echt niet meer weg te denken uit de lijst met populaire artiesten. Altijd aanwezig en om haar heen kun je zeker niet. En juist daarom leek het mij eens leuk om haar nagels in de spotlight te zetten. Want neem van mij aan, ook daar kun je bijna niet omheen!

In het hele begin van haar carrière denk aan de clips Just Dance en Pokerface was het nog vrij normaaltjes. En dat is ook terug te zien op haar nagels. Een leuke subtiele nail art zonder al te veel hele gekke dingen.

Vervolgens werden de clips wat uitbundiger en dus haar nagels ook.


Tijdens de lancering van haar eigen parfum besloot ze dat haar nagels matching moesten zijn en dat ik ook best goed gelukt al zeg ik het zelf!

En natuurlijk hebben we nog wat random plaatjes van Lady GaGa. Van de rode lopers tot aan gewoon de kiekjes. Maar ten alle tijden heeft ze haar nagels prachtig verzorgt en misschien een tikkeltje uitbundig.

Zo zie je maar weer hoe nagels met een mens mee veranderen. De vorm, de lakken en zeker de nail arts.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Toen ik deze lak een hele tijd terug in de winkel zag staan dacht ik dat ik hem echt geweldig zou vinden. Mooi over lichte kleuren en zo net dat extra aan een simpele crème lak te kunnen toevoegen.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.

Leave a comment to Inspiration *5x Lady GaGa*

  1. Zou haar nagelvorm zelf niet willen maar damn she rocks it! Gave nail arts!
    NailTalk onlangs geplaatst…Appeal4 – Vanda Pure DelightMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge