Inner Purple Of Trust

Nou heb ik al een aantal Essence lakken laten zien na de 1+1 actie van Kruidvat en ook al wat Limited Edition lakken van Catrice maar de lakken uit het vaste assortiment zijn er nog niet echt van gekomen.

De lakken van Catrice zijn bij mij niet meer zo populair als voor de vernieuwing van de flesjes en kwastjes. Ik zal nu zeker ook veel eerder voor lakken van Essence gaan dan voor Catrice waar dit eerst andersom was. De flesjes zijn niet veranderd en hebben nog steeds een inhoud van 10ml. De kwast is wel wat veranderd. Hij is nog steeds breed en rond afgesneden maar toch zijn ze wat stugger en lakken ze minder fijn.Inner Purple Of Trust is een prachtige diep donkere paarse lak zonder shimmers of glitters. Zelf vond ik de lak wel een iet wat dunne substantie hebben maar het fijne hieraan is dat het dan lekker snel droogt. Ik heb 2 laagjes aangebracht om hem dekkend te krijgen.Omdat ik toch nog wat miste en terug zat te kijken in mijn foto’s zag ik dat ik Kitch Me If You Can nooit had gereviewd. Nou een mooie kans om deze een laagje over Inner Purple Of Trust aan te brengen. De rosè mini hexagons zijn wat lastiger te lakken en moet je een beetje op zijn plek leggen. Terwijl de holografische en rosè mini glitters heel makkelijk te lakken zijn. Ik vind het een erg leuke topcoat en ook deze droogt super snel.Beide lakken zitten in het vaste assortiment van Catrice en kosten €2,99 per stuk. Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Doe jij al mee met de Winactie?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Inner Purple Of Trust

 1. gaaf gecombineerd 😀
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 17/5; Posh Plum!My Profile

 2. Mooie combinatie! Mooi kleurtje! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Superstunt!! Starterskit Sensationail Raspberry wine.My Profile

 3. In mijn ervaring dekken “plum” kleuren slecht.. Maar twee laagjes is top! Mooi kleurtje!
  NailTalk onlangs geplaatst…W7 – 96 MosaicMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge