Incoco The Nailpolish Revolution

Vandaag weer eens wat nieuws. Iets wat voor mij ook totaal nieuw was. Ik kende de nail wraps die hier in Nederland te koop zijn maar ik vind dat altijd meer stickers dan iets anders. Toen wij in December in Londen waren en door Harrods liepen kwamen ze met iets nieuws. En ze vroegen of ze het mochten uitproberen. Hier was ik wel nieuwsschierig naar.
Aangezien ik mijn nagels had gelakt hadden we een andere lege nagel nodig. Mijn vriend legde zijn hand neer zodat ze het op zijn nagel konden uitproberen. Toen dat meisje had laten zien hoe het werkte vond ik het super. Alleen ging mij dat ook zo goed en mooi lukken? Dat probeerde ik vorige week donderdag op mijn gemak uit.

Aller eerst maakte ik het doosje open om te kijken wat er allemaal in zat. Nou een heel pakket aan spullen. Zoals jullie zien 3 pakjes met NailPolish, 6 remover doekjes, een nagelvijl met klein bokkepootje en nog zilveren afsluit plakkers.Omdat ik afgelopen zaterdag paars met zwart aan had besloot ik om dit patroon ook op mijn nagels te gaan doen. Hoe het werkt laat ik jullie stap voor stap zien.

Binnen in de doos staat ook allemaal manieren hoe je het kan gebruiken maar ook hoe je het moet aanbrengen. Na dit goed gelezen te hebben ging ik aan de slag.

Je gaat passen en meten met je eigen nagels en als je de juiste maat hebt gevonden, scheur je hem af. 

Dan haal je aan de onderkant het papier eraf en aan de boven kant het plastic laagje.


Als je dit gedaan hebt zorg je dat hij mooi aansluit en druk je hem eerst aan. Dan trek je hem aan het uiteinde strak en als je het goed doet voel je de nagellak een beetje mee rekken. Hierdoor kun je hem heel strak op je nagels aanbrengen. Dit herhaal je bij alle nagels. En ik was voor de eerste x in 15 min klaar. Het hoeft verder niet meer te drogen en het blijft 2 weken prima zitten. 


Ik was zeer verrast en vind het echt een geweldige uitvinding. Het is iets wat ik normaal niet snel zou gebruiken of aanschaffen maar het werkt snel en je hebt een super leuk design op je nagels. Zonder dat je er uren voor hebt hoeven te zitten.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Incoco The Nailpolish Revolution

  1. Gaaf zeg!
    Die zijn nou de moeite waard, andere toestanden zou ik dus ook niet snel aanschaffen!

  2. wat gaaf zeg! Mooie stickers ook

  3. […] verre verleden al eens voorbij zien komen. Dus toen ik vorige week een mail na aanleiding van dat artikel een mail kreeg was ik ook lichtelijk […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge