Incoco *Remover Cloth*

Wanneer je iets op je nagels draagt of dit nu gewoon nagellak is of de prachtige nailpolish strips van Incoco of een mooie nail art. Er komt een moment dat je het eraf moet halen. In het leuke pakketje wat ik van allesvoorjeuiterlijk.nl kreeg zat ook iets waar ik heel nieuwsgierig naar was.

Incoco komt met speciale Remover Cloths. Ik dacht in eerste instantie dat dit van die doekjes waren die we allemaal wel kennen van het brillen poetsen. Toen ik mijn zakje opende kwam ik erachter dat het een dikker katoenen vezel achtig doekje is. Het doekje is goed doordrenkt met aceton, water en glycerine.Eigenlijjk werkt het hetzelfde als een watje met remover. Je legt het even op je nagel en vervolgens haal je het over je nagel en je nagellak is eraf. Toch moet ik zeggen met deze Remover Cloth van Incoco hoef ik totaal niet te boenen. Het werkt super snel en zelfs met glitters is het zo van je nagels.Ik gebruik ze nu voornamelijk wanneer ik glitterlakken draag want dat verwijderen is een ware hel. Hiermee is het gewoon een feestje! Een doosje met 12 stuks van deze wonder doekjes is te koop bij allesvoorjeuiterlijk.nl. Ze kosten €7,99 en daarmee kun je 12x je glitterlak netjes en snel verwijderen. Helaas kun je een doekje maar 1x gebruiken.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Incoco *Remover Cloth*

 1. Dit klinkt wel ideaal eigenlijk…wel jammer dat ze best wel wat prijzig zijn
  Petra onlangs geplaatst…Schwarzkopf: Gliss Kur.. Serum deep repairMy Profile

 2. Glitterlakjes zijn inderdaad een ramp om te verwijderen! Er blijven altijd restjes achter, of je hele vinger zit onder de glitters, alleen maar uitsmeren! Ben benieuwd naar deze remover! x
  Sax and the Pretty onlangs geplaatst…YSL Touche Éclat – het concealen van de herfstMy Profile

 3. Klinkt super goed zeg!
  NailTalk onlangs geplaatst…Misty Flowers – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge