Incoco *Perfect Accent – Runway Ready*

Woeiiii weer zo’n leuk pers pakketje van allesvoorjeuiterlijk.nl. De laatste keer dat ik jullie de nailpolish strips van Incoco liet ziet gebruikte ik ze al niet op al mijn nagels. En hoe leuk is het dat Incoco ook met dit idee komt.

Speciaal voor accent nagels komt Incoco met de Perfect Accent verpakkingen van hun eigen 100% Nailpolish Strips. Geen pakketje met 16 strips maar een klein pakketje met maar 4 strips. Ze werken precies het zelfde als de normale strips. Als eerst pas je de strips met je nagel. Wanneer je het juiste formaat hebt uitgekozen verwijder je de plastic folie. Vervolgens pak je met behulp van de peel off rand de nagellak op. Deze leg je precies goed op je nagel.Het begin druk je stevig vast. Door het uiteinde iets uit te trekken trek je overige bobbeltje en knikjes uit de nailpolish strip. Vouw het einde om je tip heen en met een fijne zachte nagelvijl maak je een neerwaardse beweging. Hierdoor heb je op een nette manier je nailpolish strip verwijdert en is je nagel voorzien van een prachtig patroon. Geen base coat en geen top coat en toch een fantastische nagel.DSC_0118-BorderMaker

Ik gebruikte deze keer Runway Ready. Een mooie gouden basis met een zwart kanten patroon over de basis. Deze en nog vele andere designs zijn te koop bij allesvoorjeuiterlijk.nl. De Perfect Accent 100% Nailpolish Strips kosten €2,99 per setje.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Incoco *Perfect Accent – Runway Ready*

  1. wat fijn dat je laat zien hoe dit werkt…ik heb ook zo een setje in huis maar had nog geen idee hoe dit te gaan gebruiken en hoe het werkte..thanx, het is mij veel duidelijker geworden…
    Petra onlangs geplaatst…COTM: BorstkankerMy Profile

  2. Oh wat ziet dat er leuk uit! Ik vind mooi lakken echt heel lastig dus dit lijkt me ideaal. Ik ga ze meteen bestellen 🙂

  3. […] laagjes en ook deze lak droogt weer lekker snel. Op mijn ringvinger koos ik voor een detail met de Incoco Perfect Accent – Runway Ready. Ik vind het enorm jammer dat MINT er mee gestopt is maar ik ben ontzettend blij dat ik nog enkele […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge