Incoco *Perfect Accent – Mix & Match*

Jullie hebben ze al vaker voorbij zien komen. De Nail Polish Strips van Incoco. Ze hebben complete sets voor al je nagels. Maar ze hebben ook de Perfect Accent Nail Polish Strips.

De complete sets van Incoco zijn super makkelijk en snel. Zodat je binnen no time je nagels hebt voorzien van een kleurtje en je kunt gaan en staan waar je wil. De strips bevatten ook meteen een base en een top coat. Maar je hebt nu ook leuke setjes zodat je puur en alleen accent nagels kunt aanbrengen.Ik heb ze alweer een tijdje in huis. Maar nu het weer beter gaat en ik weer lekker bezig ben met alles, werd het tijd om ook dit pakketje maar weer eens uit de kast te halen. Ik gebruikte de Mix & Match Nail Polish Strips in combinatie met Colores De Carol – Stuck in the Chimney. Ik dacht dat deze super leuke strips wit met zwart waren maar het bleek dat ze transparant zijn dus lakte ik mijn nagels nog even wit voor het strakke effect.

Nagelstickers zijn vaak te plastic en te stug in gebruik maar deze nail polish strips zijn 100% nagellak dus vrij gemakkelijk in gebruik.

Als eerste verwijder je het plastic laagje, om vervolgens via het zilveren stripje de ‘nagellak’ los te maken van het kartonnetje.Dan leg je de nagel strip op de rand van je nagel vlak na je nagelriem en dan trek je voorzichtig de strip strak over je nagel. Het uit einde plak je tegen elkaar om zo netjes de randjes naar beneden te kunnen vijlen. Hiermee vijl je het overtollige weg en ben je klaar.Ik ben echt dol op deze strips en ze geven een leuk effect. Ben je niet handig met nail art tools dan zijn deze geweldige Incoco Nail Polish strips echt iets voor jou.Incoco is te koop bij AllesVoorJeUiterlijk.nl. Daar kun je kiezen voor de complete sets. De prijzen liggen tussen de €5,95 en de €7,95. Deze super leuke Perfect Accent setjes zijn verkrijgbaar voor €2,99. Ik vind ze echt super fijn en super handig!
Wendy Liefs

*Dit product is me ter review aangeboden.

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Incoco *Perfect Accent – Mix & Match*

 1. Mijn nagels zijn echt te bol hiervoor helaas. Maar wat leuk zeg! Inderdaad makkelijk en zo cute!
  NailTalk onlangs geplaatst…Il Était Un Vernis HashtagMy Profile

  • Ik denk dat deze ook op jou nagels geschikt zijn. Ze zijn zo dun dat ze perfect te vormen zijn. De meeste blijven ook bij mij niet zitten.

 2. wat zien deze er apart uit, zeker in de kleurcombinatie….ik heb zelf ook nog een setje in de kast liggen, maar kon er gewoon niet aan toe ze eens te testen…moet ik toch eens doen…dank je wel voor de reminder
  Petra onlangs geplaatst…Trend 2016… Roze & blauw, past deze ook bij jou?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge