Incoco *100% NailPolish Strips*

Je hebt ze hier in het het verre verleden al eens voorbij zien komen. Dus toen ik vorige week een mail na aanleiding van dat artikel een mail kreeg was ik ook lichtelijk verrast.

Maar zo’n 2 jaar geleden kocht ik al eens in Londen bij Harrods. Ik had ze nog nooit eerder gezien, maar hoe die vrouw dat uitlegde kon het niet moeilijk zijn. Ook in Amerika kwam ik ze weer bij diverse stands tegen in de malls. De Incoco Nail Applique ook wel de 100% Nail Polish strips genoemd. Ik gebruikte het al een paar x op mijn vinger nagels en besloot ze vorig zomer ook op mijn teennagels te gebruiken.Ze lijken op de nail wraps die we bijna allemaal wel kennen. Toch heeft dit iets nieuws. Het bestaat namelijk echt uit nagellak en kan ook uitdrogen. In het doosje wat ik ontving van allesvoorjeuiterlijk.nl zit een duidelijke gebruiksaanwijzing en 2 doosjes met strips. Ik kende ze alleen van de platte plastic verpakkingen maar ook dit ziet er leuk uit! Per doosje bestaat de inhoud uit een gebruiksaanwijzing, bokkepootje, nagelveiltje en 2 luchtdicht gesealde pakjes. In ieder luchtdicht pakje zit 8 nail polish strips. Zo kun goed uitkiezen welke strip het beste op je nagel past.Ik koos voor de grijze strips om jullie vandaag te laten zien. Ze zijn ook leuk te combineren maar voor nu eerst alleen grijs. Toen ik de strip goed bekeek zag ik allemaal shimmers erin. Leuk! Nu kijken welke het beste op mijn nagels passen en deze apart leggen.Wanneer je ze gaat gebruiken haal je eerst de plastic folie eraf.Vervolgens pak je het uit einde en haal je de lak van het karton af.Nu haal je het stukje waarmee je het van het karton hebt gehaald eraf en leg je dit uit einde aan de kant van je nagelriem.Als je de lak netjes hebt weten te plaatsen trek je de strip goed strak. Je zult zien dat hierdoor de lak netjes op je nagel gaat liggen. En het uiteinde vouw je om je tip heen. Duw de randjes nog even goed aan en wrijf ze nog wat bij.Het omgevouwen einde veil je met een neerwaardse beweging eraf en klaar is je basecoat, lak, topcoat en droogtijd!Ik heb al mijn nagels in 10 min gedaan en kon vervolgens verder met een nail art. Deze zien jullie komende week verschijnen.Ik blijf fan van deze Nail Polish strips. In korte tijd super leuke dingen op je nagels. Ben je ook fan of wil je echt een x iets extreems zoals ik had op de bruiloft van mijn moeder 2 jaar geleden? Dan kun je ze nu ook in Nederland bestellen via allesvoorjeuiterlijk. De enkelvoudige kleuren kosten €4,99 en de patroon patch kosten €6,99 per doosje. Je kan er alle kanten mee op!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Incoco *100% NailPolish Strips*

 1. Hoe leuk zeg! Het lijkt een beetje op wat je zelf kunt maken met nagellak op een diepvrieszakje! Grappig! En niet al te duur. Ik ga toch een kijken! 😉 Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…Maybelline Color Tattoo “Eternal Gold” en “Infinite White”My Profile

 2. Wat grappig dit! Vind ze leuk! Jammer dat ik ze zelf niet kan dragen 🙁 Ben benieuwd naar je nail art!
  NailTalk onlangs geplaatst…El Corazon Gemstones – 423/459 RhinestoneMy Profile

 3. wat apart,ik had geen idee dat dit bestond…het ziet er inderdaad niet heel erg moeilijk uit om zelf te doen…
  Petra onlangs geplaatst…Fa Magic Oil, Pink Jasmine ….Shower gel.My Profile

  • Het is een heel fijn en makkelijk goedje. En je merkt in gebruik dat het nagellak is. Het ruikt naar nagellak en het voelt als nagellak! Echt ideaal als je geen tijd hebt om je nagels te lakken en toch goed voor de dag wil komen

 4. […] week vrijdag konden jullie al mijn review lezen over de Incoco 100% nailpolish strips. Ik ben wederom overtuigd van dit product en bedacht me dat het ook wel leuk zou zijn om er iets […]

 5. […] ik jullie vandaag een combinatie zien van gelakte nagels met een nail art die al gedrukt is op een Nailpolish Strip van […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge