I’m with the lifeguard

Zoals ik gister al min of meer aankondigde dit weekend 2 China Glaze lakjes. Vandaag gaan we voor een vrolijk groen kleurtje die er lekker af knalt. In de donkere dagen fleurt dat de boel dan toch wel een beetje op.
Neon was deze zomer helemaal hot maar ik moet eerlijk bekennen dat het daar voor mij geen zomer voor hoeft te zijn. Als het aan mij ligt draag ik iedere dag vel gekleurde kleding. En waarom dan niet op mijn nagels? Nee, ik ben een echte kleur addict dus neon is bij mij vollop te vinden.

I’m with the lifeguard is een mega knallende groene neon met prachtige shimmers. Deze lak is afkomstig uit de summer neon collectie. Deze collectie was afgelopen zomer de hit van China Glaze. 


Net als alle andere neon vriendjes droogt ook deze mat op. Maar door alle prachtige shimmers die erin zitten stoort het totaal niet. Wel droogt hij erg vlug. Dit maakt het lakken erg makkelijk en zo kreeg ik hem goed dekkend in 2 laagjes.


China Glaze is te koop bij Pretty PolishEnchantra en de Boozyshop
De prijzen variëren van €3,95 tot €7,95 
Ik kocht deze lak bij Enchantra voor €4,95

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to I’m with the lifeguard

  1. lekker fel kleurtje! I love it<3

  2. echt een hele mooie kleur ! ik hou wel van gekke kleurtjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge