I’m Back!

Hoiiii Allemaal!
EINDELIJK kan ik dat weer zeggen. Nagels groeien hard maar als je er op zit te wachten kan het niet snel genoeg gaan. Maar nu is dan eindelijk het moment dat het gat mijn nagels is uit gegroeid. Helaas is mijn pinknagel nog niet zolang als de rest van mijn nagels maar he, nog langer wachten kan ik echt niet hoor 😛

Ik ga deze week kei hard aan de slag om hier weer leuke artikelen te kunnen plaatsen. Je zal misschien nog wel wat terug zien in het begin maar langer wachten is na mijn geduld echt niet nodig ;).

Wel is het mij opgevallen dat de rest van mijn nagels er beter aan toe zijn. Dat alles door simpelweg (nou ja simpel was het alles behalve voor mij) een maand lang weinig tot niets te doen met mijn nagels. 2X per dag insmeren met olie of balm, 1x in de week veilen en 3x in de week nieuwe Duri Rejuvacote op mijn nagels. En persoonlijk denk ik dat mijn nagels de remover ook het minst hebben gemist ;).

Ik heb afgelopen maand wel een 6tal macroshots gemaakt van lakken die jullie de komende tijd zeker voorbij gaan zien komen! Willen jullie alvast smullen? Nou vooruit dan!

Lacquester – Pink Cadillacquester

Ooh La Lacquer – Rockaway Beach

Let It Glitter – Space Ranger

Lacquester – Tur-Quasi-Groen

Glisten & Glow – Woody’s Wacky Wit

Lacquester – Lakje Lapis Lazuli 

Genieten he? Kan niet wachten tot ik alle mooie nieuwe lakken kan showen! Gelukkig kan ik de komende tijd weer flink vooruit 😀 En note to myself: Scheer niet weer in je nagel!!!!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to I’m Back!

  1. Ohh wat een mooie lakken, ik kan mij voorstellen dat je het wachten zat was…
    Petra onlangs geplaatst…Monday Manicure: AmethystMy Profile

  2. You’re back baby!! 😀 Prachtige foto’s!

  3. Yeeh wat fijn, eindelijk weer lekker lakken hihi!

  4. […] mijn ‘I’m Back’ artikel konden jullie al lezen dat ik nog veel prachtige lakken voor jullie in het verschiet heb […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge