ILNP *Princeton*

Het is alweer vrijdag en dat betekend dat het alweer het laatste artikel van deze 4e week is. En eigenlijk is dit zelfs het laatste artikel van deze eerste maand. En terug kijkend op deze maand kan ik deze week het beste afsluiten met een prachtige indie lak.

Jullie konden eerder deze maand ook al een lakje van ILNP zien. Maiden Lane is een hele donkere lak en vandaag laat ik jullie de schattige Princeton zien. ILNP lakken zijn stuk voor stuk prachtig en je ziet dat ze met liefde gemaakt zijn.

Princeton is een dusty mint groene lak met een lineaire holo. De holo is niet extreem maar zeker wel aanwezig. Ook lijkt er een mooie gouden gloed over de lak te zitten. De lak is dekkend met 2 laagjes en droogt lekker snel. Hierdoor zou je snel door kunnen met een eventuele nail art.ILNP is op verschillende manieren verkrijgbaar. Ze hebben een eigen shop maar zijn ook verkrijgbaar bij verschillende webshops. De lakken zijn niet echt goedkoop maar ze zijn het zeker waard. Per lak betaal je tussen de $10,00 en de $12,50
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to ILNP *Princeton*

  1. Hmmm, de kleur vind ik wel wat minder, maar dat is natuurlijk gewoon een kwestie van mijn persoonlijke voorkeur. de gloed over de lak maakt hem toch wel erg bijzonder
    Petra onlangs geplaatst…Essence, The gel nail polish , 45….Yummiiii …My Profile

  2. Dusty mint holo… Ticks all the boxes! Een plaatje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge