ILNP *Maiden Lane*

Ik ga gewoon door met waar ik gisteren was begonnen. Holografische indie lakken. Ik heb er nog genoeg voor jullie in petto dus er komen nog veel voorbij. En ik denk dat het komende jaar misschien wel het jaar van de indie polishes gaat worden.

ILNP oftewel I Love Nail Polish is echt een geweldig merk met echt de meest geweldige lakken. Iedere keer als ik hier iets nieuws van zie wil ik er echt wel iets van hebben. Ik heb er nu ook een aantal en ben er echt zoooo blij mee. Ze zijn mooi en lakken zo fijn.

Maiden Lane is een donkere grijs blauwe lak. Met jawel een enorm sterke holo. Ik heb deze nu in het mindere zonnige licht geswatcht maar ik denk dat deze van de zomer van mijn nagels afsplettert. Met 2 laagjes is de lak super mooi dekkend en ook droogt de lak lekker snel. Dus een leuke combi voor een leuke nail art.Maiden Lane en nog veel meer super leuke en mooie ILNP lakken zijn verkrijgbaar bij Hypnotic Polish. De lakken kosten tussen de €10,- en €13,- per stuk. Maiden Lane kost €10,60.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to ILNP *Maiden Lane*

  1. […] konden eerder deze maand ook al een lakje van ILNP zien. Maiden Lane is een hele donkere lak en vandaag laat ik jullie de schattige Princeton zien. ILNP lakken zijn […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge