ILNP *Fame*

Ik denk dat ik al ruim een jaar de meest prachtige lakken van ILNP voorbij zie komen. Altijd leken het voor mij lakken die onbereikbaar waren. Dus kwijlen tot ik een ons weeg was daar zeker bij. Tot dat!

Ineens hoorde ik van Miriam van Nailtalk dat er in een Nederlandse webshop ILNP lakken werden verkocht. En helaas kon ik toen de verleiding niet weerstaan en besloot ik 3 verschillende lakken te bestellen. Vandaag laat ik jullie Fame zien.

Fame is een wit gouden lak. Normaal ben ik niet zo’n fan van goud maar deze trok enorm mijn aandacht. De lak bevat gouden glitters en flakes en bovenal een prachtig holografisch effect. De lak is op verschillende manieren te gebruiken. Met 1 laagje heb je een glitter topcoat maar met 2 of 3 laagjes heb je een prachtige dekkende lak. De lak droogt enorm snel en het effect is gewoon WOW!ILNP is en prachtig merk waar zeker meer lakjes van in mijn stash komen. Ze zijn te koop bij HypnoticPolish en per lak betaal je €10,60
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!
  • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.

Leave a comment to ILNP *Fame*

  1. ohhh, wat een mooierdje, ik kan mij goed voorstellen dat je hier heel erg blij mee bent en eigenlijk vind ik de prijs ook best wel te doen….

  2. Jaaaaa wauw! Echt zo mooi. Heb hetzelfde; goud trekt mij ook niet zo maar wat een prachtige lak is Fame.
    NailTalk onlangs geplaatst…OPI – Sorry I’m Fizzy TodayMy Profile

  3. […] het lakken van de onwijs chique ILNP lak Fame kreeg ik echt tal van ideeën om er mee te gaan doen. Aangezien ik die dag prachtige […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge