ILNP *Closure*

En weer zo’n prachtige indie lak. Gaat daar ooit nog een einde aan komen… Nee ik denk het niet. Want ik koop ze liever dan dat ik nog een gewone lak koop. Ik spaar er nu echt voor en dat maakt het natuurlijk leuker en toch ook wel specialer.

ILNP is een merk waar ik via instagram kennis mee maakte. De prachtige bottle shots en zelfs de filmpjes van flesjes die gevuld worden. Ik vond het prachtig maar ze waren nergens in Nederland te koop dus liet ik het aan mij voorbij gaan. Tot ze vorig jaar bij Hypnotic Polish kwamen. WAUW!

Closure is een mooie cherryred rode holo. Ik hou niet enorm van rood maar deze kleur kan ik wel waarderen. Zeker straks rond de feestdagen. Ik kan niet meer zeggen dan dat de silicone dop erg prettig in de hand ligt, de lak dekkend is met 2 laagjes en ook nog snel droogt. Het is gewoon een erg mooie lak. Als je de macroshots bekijkt lijken de glitters wel kleine flakes te zijn. Ik heb deze overgenomen via een blogsale maar hij is nog steeds te koop bij Hypnotic Polish. De prachtige holografische lakken van ILNP kosten bij Hypnotic Polish €10,60 de speciale lakken zijn ongeveer €2,00 duurder en daar betaal je dan €12,30 voor.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!
  • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge