Ik ga op vakantie en neem mee….

Ik ga op vakantie en neem mee? Vroeger was dat een spelletje wat je eindeloos kon spelen maar vandaag de dag is het voor heel veel vrouwen echt een vraag die zich zelf stellen tijdens het inpakken van de koffer. Wat gaat er deze keer mee en wat mogen we echt niet vergeten….

Nu steeds meer delen van Nederland vakantie heeft word het in de vakantie oorden ook een stuk drukker en dat betekend de koffer inpakken. Natuurlijk mag een fles of tube zonnebrand echt niet vergeten worden. Er zijn veel verschillende soorten en factors maar neem iets mee waar jij je goed bij voelt of je is aangeraden door iemand die er wel degelijk verstand van heeft. Ik zelf heb de voorkeur voor Konad Inoje Floru Sunscreen met SPF 50. Deze gaat dan ook altijd mee en hiermee verbrand mijn huid gewoon niet. Een goede verzorging tegen de zon is al het halve werk van een fijne zon vakantie Qua make up is het altijd wat lastiger maar zorg dat de basis voor onder je make up ook zeker SPF bevat zodat het al een laagje bescherming heeft. Overdag is een waterproof mascara zeker een must om mee te nemen. Zo kan je ongestoord een frisse duik nemen zonder dat je eruit komt te zien als een pandabeertje. ’s Avonds kun je natuurlijk je gewoon wat meer uitleven met make up producten om er een feestelijke of rustige look van te maken.Wat ik zelf altijd nog wel leuk vind om mee te nemen zijn verschillende kleine flesjes nagellak en wat remover pads. Zo kan je zelfs tijdens de vakantie goed voor de dag komen zonder dat je nagels er afgekloven uit zien.Ik wens iedereen nogmaals een hele fijne vakantie en zorg goed voor jezelf 🙂
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Ik ga op vakantie en neem mee….

  1. Leuk artikel! Jij ook een hele fijne vakantie!
    Lonneke onlangs geplaatst…Review: Kneipp Voetcrème & VoetbadbruistablettenMy Profile

  2. Ga niet op zonvakantie dit jaar helaas! Ik hoop volgend jaar wel weer. Ga wel naar Londen in Oktober, jeej!! En zal zeker wat lakjes meenemen 🙂
    NailTalk onlangs geplaatst…Happy Flower! – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge