Icy Princess

Ja het is weer bijna winter dus de naam Icy Princess past perfect bij deze maanden. De donkere maanden met een hoop feestdagen zijn er weer. Dit geeft ook leuke invloeden en toch ook sommige nagellakjes net weer wat iets extra’s. Icy Princess is een lakje van Essence.Deze prachtige zilveren Essence lak is in het vernieuwde Essence jasje gestoken. De flesjes zijn groter, ronder van vorm en ook een stukje sjieker. De hals van het flesje is lang en het kwastje is sinds de vernieuwding breed. 

Icy Princess heeft een prachtige Metallic Finish en de substantie is wat dunner.


Ik kreeg dit prachtige zilver dekkend in 2 laagjes en kreeg er toch wel een kerstig gevoel erbij. Hij zou dan ook perfect geschikt zijn tijdens de feestdagen. Wat een groot voordeel is, is dat deze lak lekker snel droog is.

Essence Icy Princess is te koop bij Kruidvat en de lakjes kosten €1,69

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge