I wear my sunglasses at night

Yo wat een rare naam voor een lak. Je zonnebril op doen in het donker… Ik vond het maar een vreemde naam voor een lak totdat ik hem op had. Dit is na mijn weten een oudere lak van Catrice. Maar zeker niet minder mooi!
Deze mooie zwarte lak van Catrice is echt een schitterend plaatje. Hij is zwart maar zit bordevol mooie glitters. Paarse, groene, gouden en roze glitters. Hoe gaaf wil je het hebben. Nu snap ik de naam ook wel en word hij toch al een stuk leuker.

Dit is nog een oude lak van Catrice dus hij heeft nog niet de brede kwast. Wel bevat hij gewoon  10 ml en is de dop zwart en rond. Dus buiten de kwast is er niets anders aan. 

Ik kreeg deze prachtige lak dekkend in 2 laagjes. En in het zonlicht kleuren die glitters zo enorm mooi op. Ik was echt onder de indruk.Deze lak heb ik al even in mijn bezit en kocht ik over van Angelique.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to I wear my sunglasses at night

  1. Ik heb deze ook en vind het een erg mooie kleur!

  2. Hij is prachtig<3 helaas draagte ik hem niet dus maakte ik liever jou er blij mee:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge