I Love Bad Boys

Langzaam aan komen overal in de winkels de nieuwe Essence en Catrice producten in de displays. Maar desondanks wil ik nog 1 van de oude lakjes aan jullie laten zien. Sommige zullen hem in de kast hebben en anderen waren misschien net te laat maar voor de gene die hem nog hebben. Jullie hebben een prachtige lak in de kast staan.
I Love Bad Boys is een hele aparte blauwe lak. Hij oogt ook nog een beetje grijs al zie je dat niet op de foto’s terug. Wat ook erg mooi is aan deze lak is dat er enorm veel blauwe micro glitters in zitten. Daardoor vind ik het een prachtige kleur voor deze tijd van het jaar. 

Het flesje is mooi gevormd en de kwast is breed. Hier is verder weinig speciaals aan. Altans niet meer. Sinds de vernieuwing van de flesjes vind ik het een hele verbetering. Ik moest erg wennen aan de kwastjes maar dit went best snel.


Wat ook een erg fijne verbetering is aan deze lakjes is dat ze enorm snel drogen en vaak dekkend zijn in 1 of soms 2 laagjes. I love Bad Boys is dekkend in 2 laagjes maar alsnog erg snel droog. 


Nu de lak op mijn nagels zit zie je heel iets de mooie blauwe microglitters en de iets andere kleur blauw. Ik vind het een super mooie lak. Helaas is hij niet meer verkrijgbaar in de winkels die al het vernieuwde assortiment hebben.

Ik kocht deze lak nog optijd maar wel voor de helft van de prijs en betaalde er dus maar €0,85 voor. Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge