Hup Holland Hup

Vanavond mag Nederland de eerste wedstrijd spelen van dit WK. Dat betekend feest. Iedereen zit vol spanning voor de tv of niet natuurlijk en kijkt wat ze gaan doen. Ondanks dat ik niets om voetbal geef ben ik wel nationalistisch ingesteld met dit soort dingen 😉

Essence kwam speciaal voor dit WK met een super leuke LE. Ik was natuurlijk ontzettend benieuwd naar de lakken en deze komen in de komende dagen ook echt nog wel voorbij maar er zaten nog zeker 2 producten in waar ik heel benieuwd naar was.

Natuurlijk pakken we uit tijdens de wedstrijden van Nederland. En een paar gekleurde strepen -natuurlijk in de rood-wit-blauw kleuren- op je wangen hoort er gewoon bij. Maar in plaats van de losse waardeloze pigmentatie krijtjes komt Essence met een ware fanstift.In deze super romige stift zitten de kleuren aan elkaar en geven een super pigmentatie af. Zelfs bij regen of (spannings)zweet blijft het super goed op zijn plek zitten! Deze stift is in 1 “kleur” verkrijgbaar met naam 01 Oranje Boven.Iets waar ik niet van hou tijdens dit soort grote feestjes zijn de toilet voorzieningen. Al die vieze kroegen of dixies zijn niet aan mij besteed. 1 van de redenen waarom ik het gewoon liever thuis of met vrienden ergens thuis kijk. Maar ondanks dat ik daarvoor deze handgel niet nodig zou hebben. Ben ik er wel enorm fan van geworden. Als ik onderweg ben vind ik niets zo vervelend dan vieze plakkerige handjes van een snoepje, fruit of van wat geknoeid drinken om maar wat te noemen. Om dit alles goed en hygiënisch op te lossen zit er in deze LE een super fijne Handgel. Ook hier is er maar 1 van verkrijgbaar met de naam 01 Hands! Hoe toepasselijk weer. Achterop staan de ingrediënten en zoals jullie zien zit er alcohol in maar ook diverse hydraterende en ontsmettende middeltjes. De geur vind ik echt super lekker.De substantie is doorzichtig en wat waterig. Ook zitten er grappige rood-wit-blauw balletjes in. Helaas lossen deze niet op tijdens het gebruik van de handgel. Na gebruik vond en vind ik dat mijn handen fris aanvoelen en ook schoon. Prima goedje dus!Substantie niet echt goed zichtbaar en na het uitsmeren zie je de bolletjes nog liggen.

Beide producten liggen momenteel in de LE schappen van Essence. En na mijn mening gaan ze niet heel erg snel.

Maar mocht je er toch nieuwsgierig naar zijn geworden. Vanmiddag tijdens een winactie geef ik zo’n setje weg.

Ook hebben we nog steeds de Happy Summer winactie!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
  • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
  • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to Hup Holland Hup

  1. Handig setje! Die stift is erg leuk 🙂 Mooi voor op je wangen!
    NailTalk onlangs geplaatst…De leukste WK nagelsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge