Hup Holland Hup

Gister konden jullie al 2 top producten zien uit de LE. En ook kun je kans maken op deze producten tijdens een winactie die nog tot en met morgenavond loopt. Maar aangezien deze Limited Edition ook nog super toffe lakken heeft laat ik die natuurlijk ook nog even zien.

Deze LE heeft niet veel gedaan aan de uitstraling. De flesjes van de nagellak is vergeleken met de Colour & Go lakken heel standaard. Het enige verschil is de opdruk of in dit geval lijkt het zelfs een sticker te zijn. De kwast is ook identiek evenals de inhoud.Topscorers, ROOD, niets anders op te zeggen. Het is een mooie rode kleur die goed dekkend is in 2 laagjes.Hattrick!, WIT, en hoe! Een budget variant uit een collectie die super dekkend is. In 2 laagjes een mooie witte basis. Mijn back up ligt al in de kast!Wilhelmus van Nassouwe, BLAUW, is na mijn mening echt de teleurstelling van deze LE. Hij heeft 3 laagjes nodig en is dan nog niet compleet dekkend.De lakken zijn erg leuk en prima te combineren. Wel mis ik een oranje lak in deze collectie Deze LE is natuurlijk na aanleiding van het WK en hier geld op = op. De lakken kosten €1,69 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Hup Holland Hup

 1. Ik wil de witte ook graag als back-up, je ziet niet vaak zo een goedkope witte nagellak die zo goed dekt!
  Rani onlangs geplaatst…American Apparel nagellak in T-ShirtMy Profile

 2. Wat zonde van die blauwe zeg… Maar die rode knalt van mijn scherm, top!
  NailTalk onlangs geplaatst…Color Camouflage – Nail ArtMy Profile

 3. Toch zien de lakjes er mooi uit, zeker de rode kleur vind ik erg mooi!
  Lonneke onlangs geplaatst…Fashion Musthave: Maxi rokMy Profile

 4. Leuke lakjes. Ik heb ze ook gekocht! Erg blij mee!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Action koopje: L’Oréal Paris Color Riche nagellak 825 & 829My Profile

 5. Heb al best veel witte lakjes die goed dekken maar wanneer ik deze zie staan gaat ie in mn winkelmandje! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Hegron sun care face-anti age factor 30 (action)My Profile

 6. Wow, mooie kleuren! Vooral die rode en witte vind ik prachtig 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Vaderdag cadeau tips!My Profile

 7. Gorgeous kleuren, dat zeker! Jammer dat ze zo sheer zijn, want je ziet je tips er doorheen. Meh!
  Cynthiiaa onlangs geplaatst…Filmpje: Grime stash juni 2014!My Profile

 8. vooral de rode en blauwe vind ik onwijs tof!
  Angelique onlangs geplaatst…Rimmel London Rita Ora 60 seconds 323 don`t be shy & 703 white hot loveMy Profile

 9. De wit is prachtig!
  Kim onlangs geplaatst…250 nieuwe Emojis in juliMy Profile

 10. […] Hook Your Thorn van China Glaze en op mijn ringvinger koos ik voor de accent nagel en lakte die met Hattrick! Van Essence. Beide lakjes dekken mooi met 2 laagjes dus het ging mooi gelijk op.Voor ik aan mijn […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge