HuisHoudBeurs

Ja lieve lezers vandaag alweer een dubbele blog. Deze gaat dan niet over nagels maar ook weer wel. Vanaf vandaag is de Huishoudbeurs weer gestart in de RAI in Amsterdam. Ik en mijn vriend zijn al jaren trouwe bezoekers en ook dit jaar gaan we gezellig. Mijn vriend vind het helemaal geweldig dus dat is wel fijn en zo gaan er nog een stel vrienden mee (ja allemaal mannen die GEEN homo zijn!) 😉

Ondertussen heb ik al veel rond gekeken naar wie en wat er allemaal te zien is en op het tijdstip dat dit artikel online komt heb ik er al aardig wat uurtjes snuffelen op zitten. Er zijn zoals ieder jaar veel make up stands en 2 ervan trekken toch wel mijn aandacht. En ik ga ook zeker kijken of ik deze stands kan vinden. Welke 2 dat zijn? Golden Rose en Fogan. Beide hebben ze goede kwaliteit nagellak en overige producten. Ik ben vooral erg fan van de stripers van Fogan. En alles van Fogan kost maar €0,99. En Golden Rose heeft prachtige lakken. Van glitter tot normale, van holografisch tot flakies. Dus ook daar ga ik zeker naar opzoek. Het zou erg fijn zijn als deze stands praktisch naast elkaar staan en ook nog eens leuke acties hebben hihi.

Logo
Verder vind ik de stands met nieuwe dingetjes altijd erg leuk om te kijken of de aanbiedingen bij de etenswaar. En natuurlijk de beauty hal. Ik ben erg benieuwd waarmee ik dit jaar thuis ga komen. Dit ga ik natuurlijk laten zien in een shoplogje! 

Mocht je nog naar de Huishoudbeurs willen. Deze is van 16 Februari 2013 tot 24 Februari 2013. Kaarten kun je daar ter plekke aan de kassa kopen tenzij je al kaartjes hebt gekocht tijdens de voorverkoop bij Blokker en Marskramer. Ook hebben ze nog speciale avondkaarten want op Donderdag en Vrijdag zijn ze ook in de avond geopend. Ik zou zeggen het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to HuisHoudBeurs

  1. Oeh!! Ik ga zeker een wishlist maken (idee van @sandenova ) mijn moeder gaat er de 24ste heen hihi xx lieke

  2. Zo gaaf dat je bent geweest, ik mis het wel, vroeger ging ik met enkele dames tegelijk! En ben benieuwd… you know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge