*Horror Nights*

Wat voor veel van jullie misschien wel bekend is, is dat ik een enorme liefhebber ben van het griezelige Halloween. Oke, Disney Halloween vind ik ook super maar ik ga toch meer voor de vampiers en bloed overgoten zombies.

Het meest bekende Halloween event in Nederland is denk ik toch wel de Halloween Fright Nights. En als je daar van houd zou ik zeker opletten! Een stel creatieve knappe koppen hebben hun plannen bij elkaar gelegd en zijn op eigen houtje verder gegaan. Zij kwamen met een soort gelijk event maar dan een heel stuk kleinschaliger wat na mijn mening zeker niet onderdoet aan de Fright Nights.

De Horror Nights is een event wat vorig jaar is begonnen met 2 spookhuizen in een oud kantoor gebouw in Hilversum. Dit jaar hebben ze dat uitgebreid met een 3e spookhuis en weer nieuwe thema’s. Helaas kon ik vorig jaar het event niet bezoeken maar dit jaar wou en moest ik zeker een kijkje gaan nemen.
Mocht je alleen wat willen rond kijken is dit geen probleem. In de hal kun je genieten van enkele acteurs, een super gezellige sprakeloze clown, een stukje muziek en vergeet vooral het hapje en het drankje niet. Besluit je toch de wereld van angsten te betreden neem dan zeker eens een kijkje in de haunted houses Dream Shifter, Insomnia en #Hashtag of bij de geweldige ervaring die Anxietas te bieden heeft.

Dream Shifter (meteen ook mijn favoriet) is een prachtig in elkaar gezet huis met diverse leuke aspecten en details.Let goed op want voor je het weet hebben ze je gevangen voor je dromen en kunnen ze hun behandeling van het droominstituut op je uit proberen. Want testpersonen komen ze altijd tekort!Mocht je na al die enge dromen niet meer kunnen slapen en ben je net zo’n gevaar als al die andere mensen… Dan is Insomnia de beste manier om je te verbergen. Begeef je op veilige grond of laat je meeslepen en kom nooit meer terug……..

Mocht ik je na dit alles nieuwsgierig hebben gemaakt? Neem dan zeker een kijkje op HorrorNights en bestel je tickets want voor je het weet…. 😉

Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to *Horror Nights*

  1. Wat leuk geschreven! 🙂 Lijkt me enorm spannend en leuk dit!
    NailTalk onlangs geplaatst…Antique Flowers – Nail ArtMy Profile

  2. Wat leuk! Ik ga dit jaar weer een keer naar de Walibi Fright Nights, alweer veel te lang geleden.
    Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Swatches nieuwe Catrice lakjes!My Profile

  3. […] en genoeg gedaan. De eerste vrijdag begon helaas in het ziekenhuis maar daarna zijn we naar de Horror Nights geweest. Mijn verslag hiervan kun je hier nog terug lezen. En voor volgend jaar is het zeker een […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge