Honeysuckle

Tijdens ons spontane bezoek aan disney besloten we nog even te gaan shoppen en uitgerekend hier kwam ik een KIKO shop tegen en ik kon het niet laten aangezien er een Nagellak SALE was! <3

De lakken van KIKO vind ik altijd erg leuk. Maar normaal gesproken vind ik ze wel wat aan de dure kant want de lakken zijn bij mij niet echt van de juiste houdbaarheids-kwaliteit. Maar tijdens zo’n aanbieding kan ik goed genieten van de lakken van KIKO en neem ik er ook altijd wel een aantal mee. Want de flesjes zien er super netjes en strak uit. De inhoud is ook redelijk met 11ml en de kwast is plat maar smal.Honeysuckle #505 is een prachtige oud roze lak. De naam vind ik echt komisch en niet echt bij deze roze lak passen. Maar de lak is niet alleen oud roze want in de lak zweven nog hele fijne holografische glittertjes. Echt een wow effect. Ik bracht 2 laagjes aan en de lak droogt gewoon lekker vlot. KIKO is qua houdbaarheid niet op en top bij mij maar dit komt door mijn medicijnen en sommige lakken blijven gewoon beter zitten dan de andere…. Helaas!KIKO is te koop in de bekende KIKO shops. Maar sinds kort verzenden ze ook naar Nederland en is het zelfs mogelijk om te profiteren van de leuke acties die ze bieden. Ik kocht deze lak voor €2,50.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Honeysuckle

 1. Mooie lak voor een mooi prijsje! Ik heb nog helemaal niks van Kiko, word toch eens tijd! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Samsung Galaxy K zoom. (Telefoon-fotocamera)My Profile

 2. Oeh erg mooi! Heb ook ongeveer zo een kleur maar dan met zand effect hihi

 3. Hele mooie kleur! Ik hou van roze lakjes.
  Lonneke onlangs geplaatst…Nail art challenge juli #1 Beach/ HolidayMy Profile

 4. Wat een mooie kleur roze, hier hou ik wel van! En die glitters erop zijn ook prachtig 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Nailart challenge #1: Beach nailart!My Profile

 5. Wendy, wat is ie prachtig! Vind ‘m echt heel mooi!
  NailTalk onlangs geplaatst…COTM- Challenge of the Month – *July*My Profile

 6. gorgeous kleurtje 😀
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 7/7; Butterflies.My Profile

 7. Wat een leuk kleurtje!
  Roxanne onlangs geplaatst…Vita Coco Natural Coconut WaterMy Profile

 8. wat een lief kleurtje hier hou ik wel van haha
  Angelique onlangs geplaatst…Elizabeth Arden sunflowers dream petalsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge