HoloMania

Zoals ik gister al zei laat ik deze week alle Luxury Lacquers nog een x langskomen. Dit omdat sommige Kruidvat filialen een deel van deze prachtige collectie in de opruimingsbakken heeft liggen. En vandaag zijn de prachtige Holomania lakken aan de beurt.

Ik kan een heel lang verhaal typen over alles maar dat ga ik niet doen. De flesjes zijn standaard met een prachtige opdruk. De inhoud is dus ook gewoon 10ml en de kwasten zijn breed en rond afgesneden. De Holomania lakken zijn de holografische lakken uit deze prachtige collectie. Ik was dan ook het meest benieuwd naar deze lakken na het zien van het persbericht. Mijn conclusie: Werkelijk prachtig en super budget!

Holo Manolo is de zilveren lak. Ik heb al verschillende zilveren holografische lakken en deze is in mijn stash niet de mooiste maar hij is wel budget! Dus mocht je hem nog tegenkomen en geen zilveren hebben dan is deze het zeker waard. Hij is dekkend in 2 dunne laagjes.

ApHolo 7 is een blauwe holografische lak. Zo’n blauwe kleur had ik nog niet en ik vind hem ook erg mooi. Ook is het holografische effect mooi te zien. Ik heb hem in 1 laagje dekkend gekregen en hij droogt ook nog eens lekker snel.

Holo In One is een prachtige Turquoise holografische lak. De lak zit vol met kleine glittertjes die prachtige regenboogjes laat zien op je nagels. De lak is al dekkend in 1 dun laagje. Hij droogt snel op en wat mij verbaasde was dat hij niet mat opdroogt maar met een mooie glans.

Plum Me Up Scotty is de 2e holografische lak die ik al kon bemachtigen in Duitsland. Deze is lila, licht van kleur maar nog steeds geen kleur die je vaak ziet. Ook hierin zitten prachtige holografische glitters die heel goed zichtbaar zijn. Plum Me Up Scotty is ook dekkend in 1 dun laagje en droogt snel net als alle anderen.

Alle lakken zijn prima te lakken over een basecoat en over de droogtijd heb ik niets te zeggen. Deze is gewoon prima. Ik kocht Holo In One en Plum Me Up Scotty al in Duitsland en de andere 2 gewoon bij het Kruidvat. De lakken kosten €3,59 per stuk. Mocht je ze nog tegenkomen en ze niet hebben dan zou ik ze zeker meenemen want ik vind het echt super lakken.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to HoloMania

 1. Wow, deze zijn echt pretty! Ik ga eens langs de kruidvat :).
  Miss Sentinelli onlangs geplaatst…The 100 things challenge: mijn stuff-list + update challengeMy Profile

 2. Apholo 7 en pulm me up scottyv vind ik een hele mooie kleur hebben =)
  Nikita onlangs geplaatst…FOTD  met NYC.My Profile

 3. ik vind ze zo pretty 😀
  femketje onlangs geplaatst…Inspirational; Skirts & Dresses.My Profile

 4. Ah ja deze zijn echt pretty 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge