Holografische Panter

Vorige week konden jullie al de prachtige lak van KIKO zien. De mooie paarse lak met de tal aan holo glitters erin. Ik ging wat experimenteren met wat stempel plates en een PUPA holografische lak. Ik vond uit eindelijk het panter printje er het leukst opstaan.Dus wat gebruikte ik zoal voor deze nail art:

– PUPA Holographic – Violet
– Stempel plate Essence
– Plastic schraper en stempel kussen
– KIKO – 255 (Paars met holografische glitters)

Ik koos dit keer voor een full image voor op mijn nagel. Ik koos voor het panter printje. Ik stempelde met de PUPA lak. Deze lak is goed om te gebruiken omdat hij in 1 laagje dekkend is.


Ik vond hem erg mooi gelukt en de lichte panter print staat erg mooi bij de donkere paarse lak van KIKO.

De stempel plates van Essence zijn te koop bij Kruidvat 
KIKO is te koop bij de KIKO winkels
PUPA holografische lakken zijn te koop bij PrettyPolish en kosten €6,26
Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Holografische Panter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge