Holografische LE

Ook KIKO heeft speciale lakken tijdens de feestdagen. Hier kwam ik per toeval achter toen ik op hun site zat te kijken. Toen wij vorige week even een kijkje gingen nemen bij CentrO en ik dus even bij KIKO naar binnen ging. Ben ik gaan zoeken naar deze Limited Edition.
Ze hadden een aantal verschillende kleuren staan en naar mate ik ze goed ging bekijken vond ik eigenlijk dat deze blauwe lak het beste en mooiste holografische effect had. Dus deze ging mee in mijn winkelmandje. 

KIKO is echt een super mooi merk en ook deze holografische lak viel totaal niet tegen. De lakjes van KIKO hebben een super fijne en soepele brede kwast. De inhoud van de flesjes zijn gemiddeld met een 11 ml. Ik zeg niets mis mee.


Nog meer positiefs? Dat kan! 
Deze holografische lak #401 dekte in 1 laagje. Helaas hebben de lakjes van KIKO geen namen maar nummers… Ik vind dit persoonlijk echt heel erg jammer. Een naam is altijd net wat spannender, vaak grappiger, leuker en makkelijker te onthouden. Maar goed, bij de fijne lakken van KIKO nemen we de nummers maar voor lief.


De lak droogde wel redelijk snel. Wel droogde hij iets mat op. Doordat ik een Rhinestone op mijn ringvinger wou heb ik mijn nagels afgelakt met een topcoat. Hierdoor ben je het matte effect meteen kwijt.

Deze KIKO lak #401 is te koop in de KIKO winkels en online en kost €4,90.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Holografische LE

  1. wauw! Prachtige kleur van Kiko en die glitters *kwijl* haha

  2. Ik hou van Kiko!! Wil dat ze het ook hier verkopen:D Vind het een heel erg fijn merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge