Hologlam Deel 3

Vergeten lakken? Het lijken er ineens veel meer dan voordat ik mijn stash heb opgeruimd. Ooit was ik begonnen met het reviewen van de Holographic lakken van China Glaze. Ineens waren er weer andere lakken en ben ik dit rijtje helemaal vergeten af te maken. Maar voor nu heb ik er weer 2 voor jullie!

Ondanks dat ze wat naar achter waren geschoven en stiekem toch wel een beetje vergeten draag ik ze toch wel. Maar iedere x vergat ik er foto’s van te maken en zo dus om voor jullie te reviewen. Vandaag laat ik er weer 2 zien. 2 prachtige holografische kleuren.

DSC_3827-BorderMaker

China Glaze staat bekend om zijn prachtige flesjes met eenvoud voorop. Ik ben echt dol op dit merk. De flesjes zijn altijd hetzelfde. Alleen bij een LE hebben de flesjes mooie zilveren doppen. Ook zijn de flesjes altijd gevuld met 14 ml en bevatten ze een mooi smal rond penseel waarmee je heerlijk kan lakken.

Don’t Be A Luna-tic is een hele mooie grijs-blauwe kleur die daardoor wel wat koeltjes is. Hij doet mij een beetje denken aan de ijsige kou van de winter. De lak streept wel heel iets maar is dekkend in 2 dunne laagjes. De lak droogt semi mat op en heeft een subtiel holografisch effect.
DSC_3775-BorderMaker DSC_3776-BorderMaker DSC_3777-BorderMaker

Get Outta My Space is een mooie lila lak maar net als Don’t Be A Luna-tic een koele tint. Hierdoor zeker niet minder mooi want het holografische effect is net wat duidelijker dan bij Don’t Be A Luna-tic. Ook is deze lak dekkend met 2 dunne laagjes en droogt hij semi mat op. Wel vind ik dat de lakken lekker snel drogen.
DSC_3778-BorderMaker DSC_3779-BorderMaker DSC_3781-BorderMaker

De China Glaze Hologlam lakken zijn bij diverse webshops te koop maar bij de China Glaze Outlet zijn er nog een aantal voor maar €3,50. 

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Hologlam Deel 3

  1. Die hele collectie is prachtig! Mooie swatches!

  2. ben een keer geen fan van de roze wait whut haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge