HoloBubblegum Gradiënt

Zoals jullie al in mijn eerste kerst nail art konden zien gebruikte ik als ondergrond voor de stempels een gradiënt. Mooi roze met 2 totaal verschillende kleuren roze. 
Neon roze en holografisch roze. 2 verschillende lakken met 2 verschillende finishen. De 1 is mat en de ander is glimmend. Maar juist daarom wou ik ze graag combineren.

Ik gebruik om te sponsen van een gradiënt het liefst make up sponsjes. Deze zijn erg fijn van structuur en houden de lak wat beter vast. Ik lak eerst het sponsje met de kleuren die ik wil gebruiken en dep daarna wat op een papiertje zodat het effect mooi verspreid. 

Voor deze gradiënt heb ik geen ondergrond gebruikt omdat beide lakken erg goed dekkend zijn. Dus ben ik meteen begonnen met sponsen. 


Een tip: Als je klaar bent met sponzen en je lak is nog nat breng dan meteen een laagje topcoat  aan. Hierdoor gaan de kleuren nog mooier in elkaar over lopen.

Je kan je nagels zo laten maar je kan er ook een nail art op maken zoals ik deed met kerst.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to HoloBubblegum Gradiënt

  1. Wow, ziet er heel erg mooi uit!

  2. wauw dat kleurtje van models owns<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge