Holika Holika *Sand*

Toen vorige week ineens de postbode met een pakketje aan de deur stond was ik lichtelijk verrast. Ik had niets besteld, zou niets opgestuurd krijgen, dus wat was het dan?!

Het was een super lief pakketje uit Friesland! Ja, lieve Miriam van Nailtalk had mij een klein pakketje toegestuurd met super leuke lakjes. Ik ken het merk niet maar ze vertelde me dat het een leuk en goed merk was. Ik werd nieuwsgieriger en nieuwsgieriger dus ik kon niet anders dan deze swatchen en aan jullie showen. Hoeveel ml erin zit? Ik heb geen flauw idee.. Ik spreek niet echt Koreaans. Wel is de kwast rond, maar dat kon ik zelf zien 😉Tja, naam of nummer?? Ook hier geen idee :P. Een baby roze lak met enorm veel zilveren shimmertjes. LOVE!! De substantie is voor een textuur lak erg aan de dunne kant. Dit is even wennen maar met 3 laagjes is de lak wel dekkend, misschien zou een 4e laagje nog kunnen maar persoonlijk vind ik 3 al veel ;-). Je ziet wel heel mooi de shimmers in de lak. De lak droogt ook wel redelijk snel op!Hoe of wat?! Tja het blijft eentonig hihi. Ik heb het lakje gekregen en ben er ondanks de dekking toch wel heel erg blij mee! Vind het een schattig lakje wat over een licht roze lakje misschien nog mooier tot zijn recht komt! Nogmaals Dank je wel lieve Miriam!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Holika Holika *Sand*

 1. Het is inderdaad wel een onwijs schattig lakje…heel leuk!
  Petra onlangs geplaatst…Een lichtpuntje: Weleda Evening PrimroseMy Profile

 2. Wat lief! Vind het lalje zelf niet zo heel bijzonder en een beetje te zoet, maar superleuke verrassing!!
  Yvonne onlangs geplaatst…OPI Frog In My ThroatMy Profile

 3. Wat een lief kleurtje! Ik vind het effect ook wel leuk!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Romance Stories nail artMy Profile

 4. Ahhww wat leuk om ‘m hier te zien! Wel beetje jammer van de dekking. Maar blij dat jij er blij mee bent 🙂 Hij staat je prachtig!
  NailTalk onlangs geplaatst…Douglas – MayaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge