H&M *Heaven Sent*

Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel 😉

Ineens zag ik iets op instagram voorbij komen, volgens mij begin van de zomer en ik besloot op zoek te gaan. In Eindhoven hebben we een grote H&M met een beauty afdeling dus ik liep binnen maar helaas wat ik had gezien kon ik niet vinden. Weer naar huis en eens op internet zoeken. Wat ik zocht was alleen in een set te koop. Dus de keer daarna dat ik weer in de stad was liep ik weer naar binnen en daar stond de set!

Heaven Sent, is een trio met prachtige lakken. De oude lakken van H&M vond ik al top maar deze zijn nog een stukje mooier. Om het nog maar niet eens over de flesjes te hebben. De set bevat Neo Noir, Prismatic en voor mij de belangrijkste Space Ranger. Alle lakken zijn ware 1 coaters en de droogtijd is geweldig.Neo Noir, is een zwarte creme lak.Prismatic, is dan niet een dekkende lak maar met 1 laagje prachtig over Neo Noir. De holografische glitters doet goed hun werk op het zwarteSpace Ranger, is een prachtige zilveren holografische lak. Het holo effect is GE-WEL-DIG!Ik heb geen idee of de set nog steeds te koop is bij H&M. Maar mocht je hem nog tegen komen dan zou ik hem zeker meenemen. Voor €14,95 heb je namelijk 3 prachtige lakjes die ik sowieso vaker zal gebruiken!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Toen ik deze lak een hele tijd terug in de winkel zag staan dacht ik dat ik hem echt geweldig zou vinden. Mooi over lichte kleuren en zo net dat extra aan een simpele crème lak te kunnen toevoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge