Highlight Of My Summer

Eindelijk het lente gevoel is er. Het heerlijke weer is gekomen en ja dat maakt mij altijd een heel stuk vrolijker. Ik heb dan ook heel veel meer zin in de dag dan wanneer ik wakker word en het regent. Maar goed we leven nog steeds in Nederland dus het kan zo weer voorbij zijn. Helaas!

Ieder jaar komt China Glaze met een leuke zomer collectie. Knallende kleuren waarmee je knallend de zomer in kan gaan of nou ja eigenlijk knallend de zon in. Vorig jaar had China Glaze een collectie met Jelly lakken maar ook met pastel neon lakken. Lekker zacht van tint maar toch knallend op je nagels. Je huid word er nog bruiner van dan dat ie eigenlijk is. Gewoon een lekkere zomer collectie! De flesjes van China Glaze zijn vrijwel altijd hetzelfde welke collectie dan ook. De inhoud is 14ml en de kwast is rond en recht afgesneden.Highlight Of My Summer, wat een ontzettend leuke naam voor een super mooie groene kleur lak. Wel lakt de lak wat lastig en gaf het wat vlekken. Maar na 3 laagjes is dit compleet weg en is het een mooi dekkend geheel. Zoals zoveel neon achtige lakken droogt ook deze lak wat soft mat op. Gelukkig droogt het wel snel.China Glaze is te koop bij diverse webshops. Maar kijk zeker eens bij de China Glaze Outlet. De standaard prijzen liggen rond de €5,95 maar bij de outlet zijn vele lakken €3,50.

Doe jij al mee met de Winactie?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Highlight Of My Summer

 1. Wat een mooie opvallende kleur! Ik ga binnenkort eens kijken voor een aantal lakjes. Toch erg jammer dat ze alleen online te koop zijn.
  Lonneke onlangs geplaatst…Nail Art: Diamonds Are A Girl Best Friend!My Profile

 2. Wat een heerlijke kleur… Hier gaat mijn hartje sneller van kloppen!!
  NailTalk onlangs geplaatst…W7 – 96 MosaicMy Profile

 3. erg lief kleurtje 😀
  femketje onlangs geplaatst…China Glaze Collectie Wishlist!My Profile

 4. Ik heb hem ook! Heel mooi kleurtje!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Yes Love Speckled 19 & 2905My Profile

 5. Wauw, super gaaf kleurtje! En lekker zomers 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge