Here’s My Number

Nee, ik ga jullie mijn nummer niet geven 😉 Maar Essence heeft in September ook weer een leuk assortiment wissel gehad net als Catrice. Tot mijn grote vreugde moet ik bekennen dat deze wissel me meer boeide door de verschillende lakken die Essence besloot toe te voegen. Onder anderen de Sparkle Sand Effect lakken.

DSC_0993-BorderMakerOok Essence gaat dus op de Liquid Sand tour. Eindelijk een merk wat in Nederland te koop is en niet heel duur en toch dat super leuke effect op je nagels. Essence dacht het zelfde en zo kwamen de Sparkle Sand Effect lakken in de schappen. Het zijn 3 verschillende kleuren. Licht roze (bijna wit), Rood en een Zwarte variant. En vandaag laat ik jullie de zwarte variant zien.

Here’s My Number is een prachtige zwarte sand style lak met tal van mooie glitters erin. Zoals zilver, zwart en holografische glitters. Door al deze glitters heb je een super mooi effect op je nagels. De flesjes zijn het zelfde als de normale colour & go lakken en bevatten dan ook 8ml. De kwast van deze lak is mooi breed met een ronde vorm aan het uiteinde. Hier kun je goed mee langs je nagelriemen lakken zonder te knoeien.

DSC_0995-BorderMaker

Ik koos ervoor om 2 dunne laagjes aan te brengen van deze lak. Hierdoor kreeg ik het gewenste effect net wat mooier en de houdbaarheid is hierdoor ook wat langer. Ik vond opzich de lak wat moeilijker lakken maar dat is al gauw bij de sand lakken omdat de substantie net wat dikker is.

DSC_0989-BorderMaker DSC_0992-BorderMaker DSC_0988-BorderMaker

Ik ben echt blij met deze lak. Ik kocht hem bij Kruidvat en betaalde er €1,69 voor. Ik zeg prima budget en nog mooi voor de feestdagen ook!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Here’s My Number

  1. Wat een mooie kleur! Dit is eigenlijk de enige van de sand lakjes van Essence die ik mooi vind 😉

  2. Ik kan deze en de lichte maar niet vinden, alleen de rode is hier te koop en dat in een stad met 6 Kruidvats en 1 Trekpleister.

  3. oeh wat een onwijs gaaf lakje! Vooral de glitters erin maken het best een bijzonder lakje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge