Hema Press Day

Afgelopen donderdag was ik uitgenodigd voor het pers event van de HEMA. Ik kreeg via de mail en per post een super leuke en vooral vrolijke uitnodiging en las op twitter dat mijn vriendin Angelique van Beautyfizz ook aanwezig was. Dus ik schreef me ook in.

Toen ik aankwam was Angelique er nog niet dus ik wachtte buiten in de kou op haar toen ze eraan kwam samen met Cynthia en Moniek zijn we naar binnen gegaan en zijn we ons gaan aanmelden. Toen we met de gekregen pasjes naar binnen mochten en met de roltrap omhoog kwamen we in een gigantisch grote hal. Een soort van binnentuin leek het wel.

Eerst besloten we even wat te gaan drinken. Hier stonden 2 nieuwe sapjes die gaan komen. Komkommer-Appel en Mango-Wortel-Appel. Ik koos voor een gewoon sinaasappelsapje maar ze zagen er wel gezellig en lekker uit. We zijn toen we ons drinken op hadden op ons gemak richting de beauty afdeling gegaan. Toch wel het stukje waar ik het meest benieuwd naar was. Hier kwamen we hartelijk verwelkomt en mochten we lekker rond snuffelen. Eerst liepen we langs een soort van museum waar alle oude beauty producten van de Hema lagen uitgestald. Leuk om te zien.

DSC_3854-BorderMakerDSC_3855-BorderMaker DSC_3856-BorderMaker DSC_3858-BorderMakerDSC_3859-BorderMakerDSC_3860-BorderMakerDSC_3861-BorderMaker

Na alle oude producten liepen we een soort van cabine in waar de nieuwe verzorgingsproducten stonden uitgestald en waar een aardige vrouw ons te woord stond met een uitleg over nieuwe ingrediënten en werkzame stoffen. Wat mij opviel is dat de nieuwe verpakkingen er super leuk en strak uit zien en dat de producten aangenaam ruiken. Ik ben zeer benieuwd naar een aantal van deze producten.

DSC_3864-BorderMakerDSC_3862-BorderMakerDSC_3863-BorderMaker

Daarna was het tijd voor de nieuwe make up trends die de Hema neer gaat zetten komend voorjaar. Heerlijke kleuren en mooie verschillende kleurtinten. Ik hou er wel van. Mooie heldere en vooral vrolijke kleuren en gelukkig weinig pastel ;). Het knalt lekker. Je kon hier tevens je nagels laten lakken of een make up laten aanbrengen waarna je er nog een foto van kon laten maken. Leuk verzonnen 🙂 Ook de nieuwe powders en de blushes zagen er erg goed uit!

DSC_3866-BorderMakerDSC_3869-BorderMakerDSC_3870-BorderMaker

Ook stond er nog een tafel met de nieuwe parfums en douche producten. Hier heb ik verder niet echt naar gekeken aangezien ik hier toch mijn vaste producten voor gebruik.

Uiteindelijk hebben we wat rond gewandeld en wat nieuwe kleurrijke producten bekeken. Er komen echt leuke nieuwe spullen aan en ik ben erg benieuwd naar sommige spulletjes. Als deze in de winkel liggen wil ik er zeker nog even naar gaan kijken.

DSC_3873-BorderMakerDSC_3874-BorderMaker DSC_3875-BorderMakerDSC_3877-BorderMakerDSC_3878-BorderMakerDSC_3879-BorderMakerDSC_3880-BorderMakerDSC_3881-BorderMakerDSC_3883-BorderMakerDSC_3885-BorderMakerDSC_3884-BorderMaker

Toen we aankwamen bij de broodjes tafel hebben we nog heerlijk een broodje gegeten en wat gedronken en besloten we ons af te melden om lekker naar huis te gaan. We kregen nog een persmap mee en een super leuke goodybag.

DSC_3876-BorderMakerDSC_3887-BorderMaker

Het was voor mij toch een lange zware dag maar heb er zeer van genoten. Leuke nieuwe mensen leren kennen en natuurlijk de nieuwe aankomende producten van de Hema. En natuurlijk Hema bedankt voor de gastvrijheid.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Hema Press Day

  1. Leuk verslagje 🙂 Ik ben vooral dol op de schrijfwaren van Hema haha!

  2. was een gezellige dag met veel leuks!

  3. Wat een leuk verslag heb je er van gemaakt, Wendy! Ik vond het leuk je te ontmoeten =D

  4. […] aardige tijd terug was ik te gast op het HEMA event en ik heb echt prachtige lakjes voorbij zien komen. En na een aantal buitenlandse merken is het nu […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge