Hello Marshmallow!

Hallo nieuwe collectie van Essence en Hello Marshmellow is 1 van de nieuwe lakjes die ze in het assortiment hebben toegevoegd. Ik vond de combinatie van de naam wel erg grappig vandaar dat ik dit lakje als eerste laat zien. Want toch heeft deze lak ook nog een verrassend effect.
Hello Marshmallow is een mooie lila kleur die op het eerste gezicht heel simpel is. Toch als je goed gaat kijken heeft het hele kleine blauwe shimmertjes. Verder heeft Essence dit keer weinig verandert. Het flesje is pas verandert dus dat zal ook niet snel gebeuren dat dat weer verandert. En het kwastje is gelukkig breed gebleven. En dat terwijl ik er eerst op tegen was ben ik nu gewend aan de brede kwast.Meestal als je van die lichte kleuren hebt dekken ze totaal niet maar deze zacht lila lak dekt in 2 laagjes. Hij droogt heel mooi glimmend op en ook nog eens snel. Ik vind het een super toevoeging aan de collectie!Ik kocht deze lak bij de DM Drogist in Duitsland maar in Nederland kun je Essence kopen bij de Kruidvat of Trekpleister. De lakken van Essence kosten €1,69 en buiten Hello Marshmallow  zijn er nog 6 nieuwe lakken toegevoegd! 

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Hello Marshmallow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge