HD Métal by Modelite

Vreemde nagellak? Ik ben er gek op. Als ik iets zie wat ik niet of nauwelijks ken dan gaat er vaak een flesje met me mee naar huis. Of dit nou in het buitenland is of in Nederland. Het maakt me weinig uit. Toen ik laatst in Eindhoven de winkel Coopman in liep voor de bruiloft van mijn moeder want ik had daar wat versieringen en confetti kanonnen gezien stond er ineens een heel schap met ik gokte op dat moment Franse nagellak. Ik nam wat mee en ging verder opzoek naar mijn versieringen maar vandaag laat ik 1 van de lakjes aan jullie zien.Na thuis was onderzoek bleek het inderdaad te gaan om Franse nagellak. Modelite is een groot Frans make up merk en die dus ook diverse nagellak hebben. Ik heb hier uit de serie HD Métal een mooie kleur. Maar ze hebben heel veel verschillende series. Wie weet kom ik er ooit nog meer tegen. Ik kom ook wel eens in Frankrijk dus wie weet.

Deze kleur met nummer 179, ja helaas een nummer en geen naam maar die was waarschijnlijk toch te moeilijk geweest om uit te spreken ;), is een donker blauwe kleur die ook wel een hele donkere grijze gloed heeft. Maar de microglitters zijn helder blauw en lichten prachtig op. 


Het kwastje is mooi rond en ook best soepel. Toen ik hem uit het flesje haalde was ik bang dat deze heel stug zou zijn. Zo zag het er in ieder geval wel uit. Het flesje ziet er best groot uit maar bevat 9ml. Redelijk gemiddeld dus! 

Deze donker blauwe lak is heel mooi dekkend in 2 dunne laagjes en wat komen de microglitters tot hun recht op je nagels! 


Zie je? Het is echt een super mooie lak en dat voor €2,45. Ik vind het leuk zo iedere x nieuwe lakjes te ontdekken. Ik ben immers ook reislustig dus mijn lakjes mogen zo ook overal vandaan komen. Het geeft immers goed weer wie ik ben 😉 

Liefs,
Wendy 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge