Haute Future

Na de afgelopen 2 Limited Editions van Catrice die gelijk in de winkels stonden is het tijd voor een nieuwe. De Haute Future collectie van Catrice is deze maand te koop als Limited Edition.

Persoonlijk vind ik dat ze deze collectie beter later hadden kunnen uitbrengen in plaats van meteen na de Luxury Lacquers collectie. Een aantal lakken lijken dan ook veel op elkaar en dat vind ik dan wel weer jammer. Deze collectie bestaat uit 3 holografische lakken en 2 duochroom lakken en dan is er ook nog een flakie topcoat die ik heb laten staan. De flesjes zijn wel anders. De doppen van deze Haute Future collectie hebben prachtige holografische golfjes. Gelukkig is de inhoud nog wel steeds 10ml. Ook de kwasten zijn gewoon standaard breed en rond afgesneden.Electrix Blue is een zacht blauwe holografische lak. De holo is helaas niet lineair maar scatter. Maar dit maakt het zeker niet minder mooi. In 2 dunne laagjes is deze lak mooi dekkend.Never Green Before is een super mooie zeemeerminnen blauwe lak. De lak is overmatig blauw maar er zit een prachtige groene glans in. Helaas laat de dekking wat te wensen over en heb je 3 laagjes nodig. Ook droogt de lak iets minder snel dan de holografische lakken. (helaas was het erg lastig om deze lak mooi en goed op de foto te zetten)iROSEdescent is een perfecte 2e in het lijstje met favorieten uit deze collectie. Een prachtige bruine/nude holografische lak die ook prima dekkend is in 2 laagjes.GaLILACxy is voor mij de grootste teleurstelling uit deze collectie. Ik had 4 laagjes nodig en nog was de lak niet dekkend. Toch is de kleur prachtig! Het roze, gouden en iets wat groen ziet er prachtig uit. Ook deze lak droogt minder snel dan de holografische lakken.Gem Into The Future is zeker mijn favoriet uit deze collectie. In eerste instantie lijkt het een simpele saaie zilveren holografische lak. Tot dat je beter gaat kijken en dan zie je dat de lak buiten de holografische glitters ook nog blauwe miniflakes bevat (helaas niet echt op de foto vast te leggen ๐Ÿ™ ). Hoezo een nieuwe uitvinding! Ik vind het echt prachtig. Helaas zie je het op je nagels niet zo goed als in het flesje. Hoe meer laagjes je aanbrengt hoe beter ze zichtbaar zijn. Toch is ie al dekkend in 2 laagjes.De droogtijd verschilt wel een beetje per lak maar over het algemeen drogen de holografische lakken velen malen sneller dan de duochroom lakken. Toch blijf ik het jammer vinden dat deze collectie zo snel na de Luxury Lacquers is uitebracht. De Haute Future lakken zijn deze maand te koop bij Kruidvat als Limited Edition. Dit geld wel op = op. Tot en met 11 mei kun je ook nog genieten van de 1+1 actie bij Kruidvat op alle nagel producten.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Haute Future

 1. Ik ben niet erg kapot van deze serie! De holo lakjes zij mooi maar ik heb mooiere holo lakjes van Nfu-Oh waar ik eigenlijk al te weinig mee doe.dus ik sla deze over. ๐Ÿ˜‰
  Mandy onlangs geplaatst…Nominatie: Very Inspiring Blogger Award.My Profile

 2. Het zijn mooie lakjes alleen ik draag het zelf nooit. De kleur Never Green Before vind ik persoonlijk het mooist.

 3. love die blauwe ๐Ÿ˜€ zo pretty!
  femketje onlangs geplaatst…Sally Hansen โ€“ Butterscotch.My Profile

 4. Allemaal eigenlijk wel erg mooi!
  NailTalk onlangs geplaatst…Dehlia Cosmetics – One – WibraMy Profile

 5. Vooral het blauwe kleurtje vind ik erg tof!
  Angelique onlangs geplaatst…Milani baked powder blush 05 luminosoMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge