Happy Valentine

Valentijn! Wat een heerlijkheid al die liefde overal… Maar waarom altijd alleen rond Valentijn vraag ik me dan ieder jaar weer opnieuw af. Maar dit neemt niet weg dat ik het heerlijk vind al die liefde! Het zou wat meer moeten zijn en niet alleen rond Valentijn!

DSC_3972-BorderMaker

Met Valentijn probeer ik thuis altijd wel wat extra’s te doen voor mijn lief. Soms met een cadeautje of een extra briefje in zijn broodtrommel. Dit jaar zijn we voor het eerst echt samen in ons eigen huisje en we hebben besloten samen heerlijk japans te gaan koken. En dit gaan we natuurlijk gezellig met kaarslicht opeten na het koken. We vonden dit wel een mooie besteding op deze avond.

Maar voor jullie besloot ik nog een persoonlijke nail art te maken. Waarom persoonlijk? Nou hij is een beetje dubbel voor mij. Maar voor nu een heerlijk Valentijns Nail Art!

DSC_3971-BorderMaker DSC_3970-BorderMaker

Ik begon met mijn nagels in en basis kleur te lakken. Ik koos hiervoor China Glaze – Sweet Hook. Na dit goed te hebben laten drogen ging ik verder met een zwarte striper van de Hema. Ik koos voor een hartslag patroon met op mijn middelvinger een hartvorm.

Ik wens jullie allemaal een heerlijke dag en avond en geniet van je geliefde iedere dag weer!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Happy Valentine

  1. Wat leuk gedaan zo zeg! Tof 😀

  2. heb je prachtig gedaan en je bent een topper, fijne valentijn lieverds

  3. Die is echt leuk geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge