Happy Summer Winactie

Happy Summer! Zo gauw de maand Juni zijn intrede maakt begin ik te denken aan het heerlijke weer en al die glimlachende mensen in leuke zomer kleding. Voor mij is de zomer altijd een speciaal moment.

Alweer een winactie?! Ja, om dit speciale moment met jullie te vieren heb ik nog eens 2 leuke lakken voor jullie. Deze Dress Code Happy lakken zijn uit een Limited Edition collectie van P2. Ik vind de naam echt helemaal geweldig en zo passend bij mijn zomer gevoel. Mocht je nieuwsgierig zijn hoe de lakken eruit zien? Klik dan even hier!Wat mogen jullie doen om kans te maken op deze 2 lakken.
-Laat een leuke reactie achter met daarin de reden waarom jij wel zou willen winnen.
-Laat een geldig email adres achter in het daarvoor bestemde vakje
-Volg mij op  Bloglovin’

Om nog wat extra kans te maken kun je het volgende doen:
-Tweet het volgende: RT en Check http://MissPinkyNails.nl/happy-summer-winactie en volg @MissPinkyNails en je maakt kans op 2 super leuke lakken!
-Like mijn Facebook pagina en dit artikel en deel het met je vrienden.

Deze winactie loopt tot 15 Juni 23.59 uur. De winnaar zal op 16 Juni een berichtje ontvangen. Houd hierbij je spam folder goed in de gaten.

Veel plezier!!
DEZE WINACTIE IS GELSOTEN!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Happy Summer Winactie

 1. Ik doe graag mee en wel zodat ik als ik win eindelijk lakjes van p2 kan proberen en dan ook nog deze speciale. Ik woon in den haag en even naar duitsland zit er niet in en internetwinkelen foe ik niet graag. Ik volg je op bloglovin en ga nu het artikel liken op facebook en delen. Je facebook zelf had ik al geliked.

 2. Leuke actie weer! Kan wel wat ‘happy’ gebruiken. Zit ziek thuis met dit mooie weer 🙁

 3. Sinds ik liquid sand heb ontdekt kan ik er niet genoeg in mijn stash hebben! Vooral de paarse vind ik erg leuk voor de zomer.
  Wendy onlangs geplaatst…China Glaze Sea Goddess – Seahorsin’ Around (1288)My Profile

 4. Wat een hele leuke lakjes zeg, ik doe graag mee!:)
  fijne pinksterdagen ennuh… Happy Summer to everybody!!:D
  Groetjes van ilse

 5. Natuurlijk volg ik je al op Bloglovin’, want je schrijft zo leuk!

  Ik heb mezelf op een nagellak-koop-ban gezet, omdat ik in een paar maanden van een paar lakjes naar een hele stapel gegaan ben! Even dimmen maar.. Ik heb nog niks van P2, en ben erg benieuwd naar deze lakjes. In jouw swatches zagen ze er al geweldig en vrolijk uit, ik zou ze graag eens zelf proberen!
  Nienke onlangs geplaatst…Ebay haul #2My Profile

 6. Ik zou heeeel graag willen winnen!! Binnenkort kan ik mijn 29e verjaardag vieren in een jurkje wat me jarenlang niet paste (ik was veel aangekomen en nu weer afgevallen) en in dit jurkje zitten de kleuren rood en paars! Kan ik goed combineren dus!

 7. ik doe mee!
  volgende gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_

 8. […] de laatste dag om met de 2 lopende winacties mee te doen! Waag nog een laatste kansje bij de Happy Summer Winactie of bij de Hup Holland Hup […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge