Happy New Year

2014-pink

Het is zo ver 2014 is weer van start gegaan. En jemig wat gaat het snel! 2013 was in een mum van tijd voorbij met heel veel leuke en spannende dingen. Maar we hebben weer een nieuw jaar voor de boeg met nieuwe reviews, nail arts, combinaties en nog veeeeeeeeeel meer! Ook zit er een nieuwe lay out in mijn hoofd… Deze moeten we alleen nog even gaan uitwerken. Dit alles gaan jullie vanzelf zien!Om 2014 goed van start te gaan heb ik gekozen voor een mega super mooie lak van AEngland. Dit merk heeft echt super mooie lakken in verschillende collecties. Toch heb ik er niet heel erg veel van. Maar goed hierdoor blijft zo’n mooi merk ook nog eens exclusief voor mij.

DSC_3394-BorderMaker

Ik koos vandaag voor Sleepingpalace. Een lak uit de The Burne-Jones Dream collectie Best een toepasselijke naam. Iedereen heeft gister lekker gefeest dus lekker uitslapen is zeker niet verkeerd. Dit is een donker paarse lak met een hele fijne holoshimmer. Zo had ik ze nog niet eerder voorbij zien komen. De flesjes van Aengland zijn vierkant en hebben een prachtige opdruk. En met de zilveren dop is het plaatje compleet. In het flesje zit een inhoud van 11 ml en de kwast is mooi rond en recht afgesneden.

DSC_3396-BorderMaker

De lak is in 1 laagje dekkend. Maar door de lichte strepen koos ik er toch voor om een 2e laagje aan te brengen. Het voordeel van deze lak is dat deze enorm snel droog is. De finish is ook nog eens mooi glanzend dus ik zie geen nadelen aan deze lak.

DSC_3390-BorderMaker DSC_3389-BorderMaker DSC_3393-BorderMaker

AEngland is te koop bij Enchantra. De lakken zijn wel wat aan de dure kant maar de kwaliteit is wel erg mooi. Ze kosten dan ook €9,95 per stuk.

pink-champagne-klein

Bij deze wens ik jullie een geweldig 2014. Ik hoop dat we dit jaar weer kunnen vullen met mooie herinneringen en nieuwe belevenissen.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Happy New Year

  1. happy 2014! :3

    prachtige lak!

  2. Erg mooie lak! Jij ook een gelukkig nieuw jaar!

  3. prachtige lak meis! Ook voor jou een gelukkig, gezond en vrolijk jaar toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge