Happy Birthday Winactie!

Wendy WinactieVanmorgen konden jullie al mijn super leuke nail art zien (al zeg ik het zelf). Maar wie jarig is trakteert natuurlijk ook. En ja de maand juni is altijd feest op MissPinkyNails. De 1 na de andere winactie vliegt voorbij. Tja… Juni doet mij als mens altijd goed!

Dit pakket is natuurlijk wel wat groter dan de gemiddelde winacties die hier voorbij komen. Maar hè! Dat zijn jullie mij meer dan waard. Dit leuke make up tasje zal vol zitten met leuke producten!Wat zit er allemaal in dit make up tasje?:W7 – In The Buff Palette
Kruidvat Body Lotion – in de geur Blueberry & Lychee
Yes Love – Pastel Pink
La Femme – Electra
P2 – Catch The Glow – Chilly Breeze
Dottingtoo
Nail art kwastjes
Pincet

Wat mogen jullie doen om kans te maken op dit pakketje.
-Laat een leuke verjaardag reactie achter met daarin de reden waarom jij wel zou willen winnen.
-Laat een geldig email adres achter in het daarvoor bestemde vakje
-Volg mij op Bloglovin’

Om nog wat extra kans te maken kun je het volgende doen:
-Maak een tweet met daarin @MissPinkyNails en de link naar de winactie
-Like mijn Facebook pagina en dit artikel en deel het met je vrienden
-Hoort zeg het voort! Deel het op allerlei andere leuke manieren

Deze winactie duurt tot en met 9 Juli 23.59. De winnaar zal op 10 Juli een berichtje ontvangen via de mail. Houd hierbij ook je spamfolder goed in de gaten!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN
Wendy Liefs

 

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Happy Birthday Winactie!

 1. Leuke birthday actie! Ik doe mee 🙂 Volg je op Bloglovin. Zeer benieuwd naar je blogs. Groetjes, Corinne.

 2. GEFELICITEEEERDD!! Fijne dag toegewenst 🙂

  Dit pakketje vind ik echt geweldig 🙂 Wat een leuke prijzen. Ik wil winnen omdat er hele gave producten bij zitten !

  Ik volg je op alles:
  Bloglovin: Kim Bakker
  Twitter: KimBakkerx –> ik ga ook even tweeten
  Facebook: Kim Bakker –> Ik ha het ook even delen

  Liefs ,
  Kim

 3. Je hebt me laatst al zo verwend met je pakketje, maar ik MOET gewoon meedoen. Dat palette… dat tasje… dat roze lakje…dat andere lakje… ik ben verkocht! Ik ben gehecht aan mijn MUA palette maar die W7 maakt me nieuwsgieriger met de dag…
  Heb gedeeld op Twitter en Facebook. En volg je uiteraard op Bloglovin’ 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Graceful Coral – Nail ArtMy Profile

 4. Feliiii! Leuke dag om jarig op te zijn! Hier ook 2 mensen die me lief zijn jarig vandaag hihi! Fijne dag nog! Die graag mee, wie wil er niet in het zonnetje gezet worden op de verjaardag van iemand anders?! Hihi

  Ik ga alles liken en delen 🙂 grtjs Tamara

 5. Nog een keer gefeliciteerd!! 1986, een goed jaar ;)!
  Mocht ik winnen, zou het mijn pijn ook een beetje verzachten, ik wordt ook bijna 28.. Klinkt oud… Hoe voelt het? Dan kan ik me er alvast op voorbereiden ;)!
  Fijne dag nog!

 6. Als eerst; Van harte met je verjaardag! Op naar de volgende jaren.. Enne idd, die nagels… Heeeel mooi! Echt feestelijk, zo voel je je zeker vast erg jarig! En natuurlijk doe ik ook graag mee aan je verjaardagsactie.. Ben zelf ook met een maandje jarig.. hihi.. 23 juli word ik 23, typisch want 23 is ook nog eens mijn geluksgetal… Gaat vast een bijzonder jaar worden hihi…. Ik wens je nog een hele fijne dag, met gezellige mensen en natuurlijk cadeautjes!!! Groetjes

 7. Gefeliciteerd meid! Leuke winactie, ik doe graag mee 🙂 Ik zou hem graag willen winnen omdat ik erg benieuwd ben naar het Yes Love lakje en het P2 lakje, ook het W7 palette staat nog hoog op mijn lijstje 😉
  Ik volg je op BL, Facebook en Twitter en zal het delen.
  Mirjam onlangs geplaatst…Sale bij Manfield!My Profile

 8. Aww je bent net sinterklaas 😉
  Ik heb geen cadeaus gegeven op mijn verjaardag, maar mijn vrienden en familie wel verwend met heerlijke taarten en veel hapjes! Daarom vind ik dat ik nog wel een cadeau verdien 😉 Bovendien heb ik van al die dingen die je weggeeft (wat is het veel!) nog maar vrij weinig, vooral het palette ben ik erg benieuwd naar!
  Nienke onlangs geplaatst…NOTD: World Championship and Birthday!My Profile

 9. Gefeliciteerd! Ik heb enkele items al dus ik laat hem over voor andere meiden:)
  Mariëlle onlangs geplaatst…Review: 88 shimmer palette EbayMy Profile

 10. Nogmaals gefeliciteerd met je 28e verjaardag!!!

  Ik wil heel graag mee doen omdat ik heel nieuwschierig ben naar het W7 palette, ik heb nu nog maar 1 dotting tool heb en 1 nail art kwastje en zou heel graag dit willen aanvullen. En ik vind de toilettas super leuk!

  Ik heb je bericht op fb geliked en gedeelt, ik volgde je al via Bloglovin en Twitter. Ik heb een tweet aangemaakt met een link naar jou website.

  Ik ga heel hard duimen en hopen 😀
  Hele fijne verjaardag nog.
  Lonneke onlangs geplaatst…Review: OPI Got On The Blues For RedMy Profile

 11. Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Heel graag doe ik mee met de super leuke winactie, ik zou mijn kleindochter wel willen verrassen met deze fijne spulletjes.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb ook geliked en gedeeld.
  Groetjes Irene.

 12. Wat een toffe actie, wat lief dat je dit doet! Ik gun hem graag iemand anders, hoop dat je er iemand erg blij mee kan maken.
  Margo onlangs geplaatst…Inspiratie: Tinkerbell toenailsMy Profile

 13. Van harte gefeliciteerd !

  Ik doe graag mee met de winactie, omdat ik super benieuwd en naar het W7 pallette, en de rest ook erg leuk vind.

  Ik volg je op bloglovin, ik heb een tweet gestuurd en ik like je facebook pagina.
  Miss Mags onlangs geplaatst…Zeven nagellak swatches – Carnival of Colours by Catrice L.EMy Profile

 14. Proficiat!
  Naamgenoot zijn en dan hetzelfde sterrenbeeld: tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge