Happy 2016!

Gelukkig Nieuwjaar!!!!!

Iedereen weer een beetje bijgekomen van je eigen knal feestje? Ik denk dat het bij mij even een paar dagen zal duren. Ik heb in ieder geval een leuk feestje gehad met veel vuurwerk.

Natuurlijk kijk je in het nieuw jaar altijd even terug op het oude jaar. En eerlijk is eerlijk het was nou niet 1 van mijn betere jaren. Ik heb natuurlijk heel veel leuke dingen meegemaakt maar helaas ook genoeg ellende. Over een aantal dingen ben ik nog niet compleet heen maar een groot aantal dingen ben ik weer te boven. Aan mijn gezondheid ben ik helaas nog steeds aan het knutselen. Gelukkig is de CRPS vrij rustig al is dat afgelopen jaar ook wel anders geweest. Maar goed dat hoort er gewoon bij. Mijn LQTS is helaas alles behalve stabiel. Na diverse onderzoeken, tests en resultaten blijkt dat het gewoon eigenlijk helemaal niet goed gaat. Dus is mijn grootste wens dat dit in 2016 wel gaat gebeuren en dat het stabiel en rustig word.

Ook hoop ik dat ik in 2016 iets meer aandacht kan besteden aan mijn blog. Afgelopen weken gingen niet heel erg goed. Ook dit heeft te maken met bovenstaande. Ik wil gewoon in 2016 een nieuwe frisse start. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik wat in welk vat ga gieten maar ik geloof wel dat het goed komt. Goede voornemens is eigenlijk nooit echt iets voor mij. Toch hebben Wouter en ik vorige week een goede voornemen gemaakt en dat is dat we meer quality time voor elkaar moeten maken. En dan niet ’s avonds op de bank hangen maar gewoon leuke dingen samen doen. Naar de bios, taarten bakken en gewoon nog meer van zulke burgerlijke toestanden. Niet dat ik ooit compleet burgerlijk ga worden hoor. Don’t Worry!!! Ik hoop dat jullie gewoon blijven terugkomen in 2016 en dat mijn blog nog lekker verder groeit. Ik wens jullie allemaal het beste voor het nieuwe jaar en maak er een feestje van. Dat ga ik namelijk ook gewoon doen. En de tegenslagen horen erbij om zo sterker te worden en te kunnen genieten van de mooie momenten!
Cheers!pink-champagne-klein

Wendy Liefs

You might also like:

  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.
  • Wat gaat de tijd ontzettend snel als je vakantie aan het vieren bent. We hebben ontzettend veel gedaan en gezien. Maar doordat alles zo snel gaat zijn we er niet aan toe gekomen om hier berichtjes over te schrijven dus ik doe nu even een samenvattend bericht in de hoop dat ik later tijd heb om nog eens even alles uitgebreider te omschrijven.

Leave a comment to Happy 2016!

  1. Lijken me hele goede voornemens, vooral die quality time!
    NailTalk onlangs geplaatst…2015 voor NailtalkMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge