Halloween Winactie!!

Ieder jaar verheug ik me op deze dag. Waarom? Omdat vandaag mijn Halloween al begint. Zoals misschien een aantal van jullie weten heb ik buiten mijn nagellak hobby nogeen hele grote hobby, pretparken. Vandaag begint in Walibi het Halloween event van het jaar! Ook zijn andere parken die al begonnen zijn maar in Nederland zijn de Halloween Fright Nights toch wel het beste event. En omdat deze dag voor mij een hoogtepunt is wil ik dit vieren met een leuke winactie!
Zo genoeg gelult! Dit kun je winnen!!!! Een leuk halloween pakketje!


Zwarte nagellak van TL Design
Oranje Striper van MAX
Glitter topcoat van MAX
Halloween nagelstickers (mogelijk gemaakt door Papapa.nl)
Oranje Flitters (mogelijk gemaakt door Papapa.nl)
Kleine zwarte glitters (mogelijk gemaakt door Papapa.nl)
Medium zwarte glitters (mogelijk gemaakt door Papapa.nl)

Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke pakketje. 

– Laat een reactie achter met hoe jij over Halloween denkt en waarom je wil winnen en wat je er voor gedaan hebt.
– Volg mij op Bloglovin’ en like mijn artikel 

Wat kun je doen om extra kans te maken
– Like mijn facebook pagina en like dit artikel.
– Volg mij op Twitter @MissPinkyNails en tweet:
RT Ik doe mee aan de winactie op misspinkynails.blogspot.nl en wil extra kans maken op het Halloween pakketje van @MissPinkyNails.”

De winnaar of winnares maak ik op 29 Oktober bekent. 

Liefs,
Wendy

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Halloween Winactie!!

 1. Wauw! Super leuke winactie! Ik hou van halloween en
  geef dit jaar voor de tweede keer een halloween-party! Halloween is gewoon leuk en spannend! 😉 Daarom doe ik mee aan deze winactie, en ik volg je op bloglovin’ en heb dit artikel geliked!
  En nu hopennn 🙂

 2. Aaaah geweldige winactie! Ik hou echt van halloween, helaas wordt het waar ik woon niet echt gevierd! Toch organiseer ik elk jaar met vrienden wel een halloween party, en dat is altijd super leuk! Ik volg je op Bloglovin’ en ik heb dit artikel geliked! 😀
  Liefs Jamie

 3. Ik ken niemand die zo veel met halloween doet, echt gaaf! Het lijkt me echt superleuk om dit jaar ook een halloween nailart te maken! Vorig jaar was ik nog niet zo into nailpolish helaas, maar nu is mijn stash al flink uitgebreid
  ! Yay! Kan ik lekker kliederen terwijl ik spinnen maak met enge ogen ghegehe. Heb ook nog een halloween sleep over gedaan haha, zombie films kijken yeahh.
  Ik volg je op bloglovin’ en heb dit artikel geliked, en ik heb je facebook geliked!

 4. Aaah echt een leuke winactie!!
  Ik vind halloween echt heel erg leuk!!
  Het lijkt me echt leuk als ik win!!

  Xxx ellen

 5. Vorig jaar hield mijn broer een halloween party, toen had ik niets geen verkleed spul. Als ie dit jaar nu weer doet, kan ik iig nailart maken 🙂

  Ik doe mee, en heb je gedaan wat je vroeg!!

 6. Door jou word je haast aangestoken met het Halloween virus. Jammer dat deze Amerikaanse hit niet echt word doorgevoerd naar hier. We hebben wel een pompoen staan maar helaas vind mijn dochtertje het iets te spannend….Zelfs mijn nagels waren laatst griezelig… Maar door jou voel ik toch de Halloween spirit.

  Ik doe wel mee met de win actie want dat blijft leuk

 7. Ik volg je op bloglovin en heb je artikel geliked. Ik heb je facebook geliked en je artikel en heb hem gedeeld. Ik volg je op twitter en heb de tweet gestuurd (Deesje19).

  Ik vind het heel jammer dat halloween in nederland niet zo groot is. Ik vind horror films heel erg leuk. En het lijkt me leuk om een keer een heel halloween thema feestje te geven. Ik weet niet of het ooit zal gebeuren, maar ik zie dan het hele huis versierd. Overal pompoenen, spinnenrag, skeletten, doodskisten, allerlei eng uitziende hapjes en drankjes. Drankjes serveren met een oogbal erin, cakejes met vingers die eruit komen of R.I.P. grafstenen erop. En iedereen moet natuurlijk verkleed komen. Het liefst creepy Tim Burton style. Ik hou van zijn films!!

  Het lijkt me wel tof een keer naar halloween fright night te gaan in walibi. Misschien volgend jaar.

 8. Hee,
  Ik vind halloween een leuk feest, alleen is het hier niet zo groot, wat dus jammer is. Ik denk dat vooral voor de kinderen het erg leuk zou zijn geweest als het hier ook echt is van dat je langs de deuren gaat. Helaas.

  Graag zou ik dit winnen, omdat ik dan weer leuke halloween nail arts zou kunnen maken. En omdat ik dan ook gewoon andere leuke nail arts ermee kan maken!

  Dit heb ik gedaan:
  – Ik volg je op bloglovin
  – Heb dit bericht daarop geliked
  – Heb je fb pagina geliked
  – Daarop ook het gedeelde artikel
  – Volg je op twitter
  – Heb de tweet geplaatst

  Zo dat was een heel lijstje hihi,

  Groetjes Kim

 9. ik heb ooit een halloween feestje gegeven, een speurtocht met een waargebeurt griezelverhaal, echt super ik vind de spullen ook zo leuk altijd!! hier een check listje wat ik heb gedaan:
  [x]reactie
  [x]twitter vlogen
  [x] twitter getweet
  [x]facebook
  [x]like facebook
  [x]bloglovin
  [x]like bloglovin

  hopelijk win ik het lijkt me echt een super paketje!!

 10. Hallo!
  Ik heb helaas geen Bloglovin dus kan je niet volgen! Ik vind halloween super leuk! Ik maak rond die tijd altijd leuke dingen op mijn nagels zoals spinnen, poempoenen of spookjes! Ik vind het echt super leuk om te doen en wil daarom graag dit super leuke setje winnen. Ik heb deze blog (helaas) pas vandaag ontdekt en ga er zeker vaak op kijken! Ik heb nu volgensmij alles gedaan wat je vroeg en hoop dat het voldoende is om in aanmerking te komen met de prijs! liefs Tessa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge