GYND ♥ Let It Glitter

Alweer een enige tijd geleden kreeg ik van Margo van GetYourNailsDone.nl een prive berichtje dat er een eigen GYND nagellak collectie aan kwam. Ze kon er nog niets verder over zeggen maar jemig wat werd ik hier nieuwsgierig van! 

Toen we 1 of zelfs 2 maanden verder waren kwamen voorzichtig wat foto’s van de lakjes voorbij gevlogen. En geen idee wat het was maar ik stond op scherp! Ik was zoooo benieuwd dat ik het echt in de gaten ben gaan houden. Want wat zagen de eerste beelden er veel belovend uit. Toen de lakken er dan echt waren, kreeg ik na wat overleg met Margo een persbericht over het ontstaan van deze lakken.

Suzanne van Let it glitter! en ik ontmoetten elkaar in november voor het eerst om over een eventuele samenwerking te babbelen. Natuurlijk hoort hier het bijpraten over nieuwe lakjes, andere indie makers en onze voorliefde voor roze en glitters. En terloops noemde zij een GYND collectie. Ik kon het niet loslaten en mailde Suzanne en kreeg al gauw een enthousiast bericht terug. Ik kreeg huiswerk van Suzanne. Kleuren, kleuren combinaties en glitters uitzoeken die ik mooi vond. Later spraken we af en onder het genot van cupcakes stalde Suzanne een fractie van haar glittercollectie uit. Ik kon natuurlijk niet kiezen! Ik liet haar mijn kleurenplannetjes zien. Ik wilde alles in de stijl van GYND - roze, wit, zwart, maar natuurlijk ook roze en zwarte glitters, en een zesde lakje moest lila worden: niet in de GYND stijl, maar na roze m’n favoriete kleur. Elk lakje kreeg iets bijzonders: neon, shimmer, spectraflare, matte glitters, noem maar op. Suzanne zou ze, uit naam van Let it glitter!, exclusief voor GYND maken. Suzanne ging aan de slag en na een tijdje kreeg ik foto’s. Ik moest er naar blijven kijken, zo tof! Na nog een week of 2 mengen in het Let it glitter! hoofdkwartier mocht ik komen testen. Ik was meteen verliefd! Maar perfectionistisch als Suzanne is, wilde ze er nog wat aan veranderen. En uiteindelijk zijn ze perfect geworden. Ik ben er heel trots op en hoop dat iedereen er net zo blij van word als ik!”

Nou ik word er zeker blij van. Ik kon niet wachten om ze in mijn eigen handen te hebben. Ik ben verkocht! De kleine flesjes zijn gevuld met 5ml welke na mijn idee wel iets groter hadden mogen zijn ;). Maar dat is het enige minpuntje! De swatches zijn gewoon weg prachtig! Kijk maar mee.

Lapland Diamonds, is een prachtig dekkende witte nagellak met een blauw/paarse shimmer erin. Met 2 laagjes is de lak mooi dekkend. Wel jammer vind ik dat je de shimmer niet heel erg goed op je nagels terug ziet.

Hier kun je de shimmers goed zien.

Very Violet is een licht roze lak met een vleugje lila met een hele mooie subtiele shimmer. Ook deze lak is dekkend in 2 laagjes.

Corny Candy is een neon roze nagellak! Een nagellak die zeker in een GYND collectie hoort. Hij heeft een super glossy finish. Met 3 laagjes is deze lak dekkend. De substantie is wel wat aan de dunnere kant maar lakt heel fijn. Lekker kleurtje voor de zomer.

Midnight Passion is een bijzondere zwarte nagellak. Bij bevat miniscule holografische glitters en bevat spectraflare! Dus dubbel holografisch. Ik hou echt van zulke lakken. Met 2 dunne laagjes is Midnight Passion mooi dekkend.

Pinkerton Blues is een fantastische wijnrode glitterlak. Hij bevat ontelbaar veel lichtroze en donkerroze mini glittertjes en vergeet vooral niet de iet wat holografische glitters. De jelly basis is wijnrood en geeft een heel bijzonder, diep effect. Ik draag op de swatches 1 laagje Pinkerton Blues over Corny Candy.

And last but not least, Disco Puma, party polish! Een superleuke blanco nagellak met roze matte hexagon glitters en iniemini roze en zwarte ronde glittertjes. Ik bracht 1 laagje Disco Puma aan over Lapland Diamonds.

Alle lakken drogen snel en zien er gewoon super uit. Ik kan ze allemaal aanraden. De lakken zijn exclusief te koop bij GetYourNailsDone. De lakjes zijn allemaal hand gemaakt en kosten €4,50 per stuk.
Ik ben echt onder de indruk van deze lakken en kan ze alleen maar aanbevelen.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to GYND ♥ Let It Glitter

 1. Ik vind de roze en rode het mooiste van allemaal.
  Lonneke onlangs geplaatst…Sensational Sea Algae Mask Dr. Van Der HoogMy Profile

 2. Oehh vooral de laatste vind ik erg tof!
  Wendy onlangs geplaatst…Rimmel Salon PRO – Jazz Funk (701)My Profile

 3. Wat zijn ze prachtig zeg! Vooral die donkere holo, wauw…!

 4. Mooie lakjes, vooral de laatste vind ik super tof!

 5. De lichtroze lak vind ik wel heel erg mooi!
  Petra onlangs geplaatst…Max & More Caviar Nails…My Profile

 6. […] de week konden jullie in mijn artikel over GYND ♥ Let It Glitter al zien dat Suzanne van Let It Glitter prachtige lakken kan maken. Vandaag laat ik een lak uit haar […]

 7. wauw wat een prachtige lakken vooral de hard roze en zwarte kleur <3
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge