Guestpost Dailynailsart

Vandaag even wat anders dan een combination sunday. Rust is even het belangrijkste voor mij dus mijn lieve blogvriendin Daphne -wie jullie kennen van de blog Dailynailsart en natuurlijk de maniswap- wou me helpen door een gast artikel te schrijven.

Van de week kreeg ik van Wendy te horen dat ze zich niet helemaal lekker voelde en dat ze ook geen artikelen kon maken. Dit omdat haar gezondheid even voorrang had. Ik bood aan om een gast artikel te schrijven voor d’r zodat ze toch nog iets online kan zetten voor haar bezoekers.

Ik heb gekozen om een nailart tutorial te maken. Qua kleuren past deze nailart ook helemaal bij Wendy. In dit artikel leg ik jullie stap voor stap uit hoe ik deze nailart gemaakt heb, en wat ik ervoor heb gebruikt.

Wat heb ik gebruikt:
– Base coat.
– Top coat.
– Nail vinyls (swirl).
– El Corazon Matte & Shine #167.
– O.P.I. You Better Pink!

Stap 1:
Als eerste heb ik mijn nagels gelakt met een base coat. Dit zorgt voor een egale ondergrond en de nagellak kleur trekt niet in je nagels. Vervolgens heb ik mijn nagels gelakt met You Better Pink! Laat dit goed drogen en uitharden voor je verder gaat. Doe je dit niet heb je kans dat je met de nail vinyls verwijderen lak mee trekt.

Stap 2:
Plak dan de Swirl vinyls op je nagel, ik heb ervoor gekozen om op mijn ringvinger en duim 2 swirls aan te brengen en op de rest van mijn nagels maar 1.

Stap 3:
Lak dan je nagel met #167 van El Corazon.

Stap 4:
Verwijder dan direct de nail vinyls, wacht je hier te lang mee dan trek je de nagellak er mee af. Daarom werk ik ook nagel voor nagel. Zo krijg je op elke nagel een mooi resultaat.

Stap 5:
Nagelriemen schoonmaken, aflakken met topcoat en klaar.

Toen ik mijn foto’s zag, zag ik pas dat je hier en daar nog een shimmer op mijn nagelriemen ziet. Sorry hiervoor.

Wat vinden jullie ervan?

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Guestpost Dailynailsart

 1. Heel erg leuk. Ik ga binnenkort ook maar eens een poging wagen met mijn nail vinyls. Mijn nagels hebben nu weer een beetje lengte! 😉 Xx
  Mandy onlangs geplaatst…H&M Eyeshadow Nudes.My Profile

 2. leuk gedaan.. heb ook nail vinyls besteld in deze vorm..had al wel chevron maar vind dit ook super leuk staan.

 3. Oh wat is-ie zoet en leuk!!!
  Waar kun je die vinyls halen, ik kom elke keer alleen de streepjes en de v-vorm tegen..
  Mijn Kleie Geheimpjes onlangs geplaatst…Pretty Serious VT100My Profile

 4. wat een heerlijke nail art, hij is echt lekker vrolijk, en apart…hij is superleuk!
  Petra onlangs geplaatst…Unboxing pakketje van de Swap met Saskia …My Profile

 5. Heel leuk geworden! Leuke vinyls!
  NailTalk onlangs geplaatst…Appeal4 – Golden Blue Painted LadyMy Profile

 6. […] week konden jullie in plaats van een Combination Sunday genieten van een gast artikel van Daphne. Maar vandaag laat ik jullie gewoon weer een schitterende combinatie […]

 7. […] om een echte Wendy kleurige nailart te maken. Wil je de uitgebreide nailart tutorial zien? Kijk dan dit artikel op Wendy haar […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge