GSMpunt.nl *Sony Style Cover*

Nog niet zo heel lang geleden kreeg ik een vrolijke vriendelijke mail van GSMpunt.nl. Of ik het leuk zou vinden om een artikel over hun te schrijven. Na wat over en weer contact kreeg ik een paar dagen later mijn Sony Style Cover thuis.

Ik heb eerst eens goed rond gekeken op de site van GSMpunt.nl. Wat een diversiteit aan telefoon hoesjes bieden ze aan. Denk hierbij aan Huawei Ascend P8 hoesjes of Apple iPhone 6 hoesjes en ze hebben nog veel meer!

Het hoesje (de Sony Style Cover) zat netjes verpakt in een doosje en er zat een gebruiksaanwijzing bij. Ik werd nieuwsgierig en pakte hem meteen uit. Begon met lezen van de gebruiksaanwijzing. Deze had er van mij niet perse bij gehoeven. Het is vrij duidelijk en erg makkelijk in gebruik.Je zorgt dat je NFC chip aan staat. Deze hou je voor het logo in het hoesje en daarmee activeer je als het ware het hoesje. Hierdoor kan je wanneer je een berichtje krijgt, gebeld word of je muziek zien via het kleine scherm in het hoesje en hoe je niet de hele tijd je telefoon aan te zetten. Wel merkte ik dat mijn batterij sneller leeg ging dan wanneer ik mijn NFC chip uit heb staan. Maar nu moet mijn telefoon nog in/op/aan het hoesje.Ik maakte mijn telefoon goed schoon aan de achter zijde. Dit omdat de Sony Style Cover geen klik systeem heeft maar een plak systeem. Hierdoor zou de plak zijde beter plakken. Helaas! Als ik Sony zou mogen adviseren… Zoek snel een mooi passend klik systeem want dat plakken werkt gewoon niet.Oke, nu klinkt het alsof ik alleen maar slechte ervaringen er mee heb. Dat is echt niet het geval. Ik vind het hoesje prettig in gebruik, mooi en ook handig. En wanneer Sony met een goede passende oplossing komt zou ik het graag nog eens proberen!Mocht je ook nog opzoek zijn naar een leuk hoesje dan kijk zeker eens rond op GSMpunt.nl.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge