GSMPunt.nl *Nude Audio Move Super M*

Muziek? Hoe belangrijk is dat voor jou? Ik leef op muziek. Overal waar ik ben wil ik muziek, zelfs als ik ga slapen heb ik muziek aan zodat ik in slaap val. Je kan het zo gek niet bedenken.

En als je net zo gek bent op muziek als mij, dan wil je toch simpel weg overal en nergens van muziek kunnen genieten. En dan het liefst nog met een goede kwaliteit ook. Dus toen ik een mailtje kreeg van GSMPunt.nl was ik al heel gauw om. De vraag was namelijk of ik een review wou schrijven over de Nude Audio Move Super M.

Deze Bluetooth speaker is verkrijgbaar in het zwart en in het wit/mint. Ik vind zwart altijd zo donker dus koos voor het subtiele lichte kleurtje. Toen ik de box in huis kreeg was ik verbaasd. Hij zit verpakt in een prachtige doos met een bookcover idee. Hierin is te zien uit welke onderdelen de box bestaat en aan de andere kant is nog meer info te lezen.Deze box is/heeft namelijk:
Waterdicht, je moet het niet in het zwembad gooien maar een spatje van je douch kan die zeker hebben.
Bluetooth 4.0, hiermee kun je makkelijk verbinding maken met je telefoon en zo je muziek afspelen.
Speakerphone, wanneer je muziek aan het luisteren bent en je word gebeld is het makkelijk dat je zo kunt opnemen. Ook dit ondersteunt de box.
Lithium Ion oplaadbare batterij, hiermee heb je 8 uur muziek plezier.

Wanneer je de box uit de doos wil halen zit hij wederom prachtig verpakt in een plastic box. Ik kan veel zeggen maar vind de verpakking erg mooi en stevig van deze box.De box is vrij groot maar nog steeds handbaar. Door het draagkoord kun je de box ook nog eens ophangen aan je fiets of in je badkamer.Rondom de box zit een mooie rubberen stoot afwerking. Dit beschermd de box tegen een stootje. Onderop zit een vlak stukje en hierdoor kun je hem mooi recht op zetten bij het luisteren van je muziek. Zodat je ook echt de 360◦ geluid sensatie beleeft. Aan de bovenkant zitten de uit en aan knopjes. Ook om de Bluetooth te verbinden en de volume te regelen. Want geloof me als ik zeg dat er best een geluid uit komt ;-). Ook zit hier aan de bovenkant het speaker gaatje voor een eventueel telefoon gesprek. Aan de ronde kant zit een klepje wat er voor zorgt dat de Mini Usb en de 3.5mm AUX aansluiting niet vollopen met water.Sinds ik deze box heb uitgepakt heb ik hem al veel gebruikt want wat is er nou lekkerder dan je eigen muziek overal te kunnen luisteren. Met een bereik van 10 tot 15 meter kun je ook nog eens vrij rondlopen door huis met je telefoon in je broekzak.Ik ben echt enorm blij met deze box. Zelfs als ik een paar dagen weg ga, heb ik zo lekker mijn eigen muziek. Perfect voor vakanties en nog perfecter voor de muziek liefhebbers 😉 Deze box is te koop bij GSMPunt.nl en kost €59,95. Wanneer je vandaag besteld heb je hem morgen in huis en je betaald geen verzendkosten! Ik zeg geweldig :-)!

Wil je nog meer info over telefoonsnufjes, gadgets, smartphones of net als mij over dit soort draagbare bluetooth boxen? Check dan ook even de GSMPunt Blog!

*Dit Product is mij ter review toegezonden.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to GSMPunt.nl *Nude Audio Move Super M*

  1. […] ben erg tevreden over de telefoon accessoires die ze aanbieden. De box uit mijn vorige review gebruik ik nog steeds erg veel maar tijdens het wachten in openbare ruimtes worden mensen er niet […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge